Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απονεμήθηκαν τα «Μουστάκεια Βραβεία» στους αριστούχους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 17:00 Απονεμήθηκαν τα «Μουστάκεια Βραβεία» στους αριστούχους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Λαμίας

Μαζί με τη γιορτή για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στο 3ο ΓΕΛ Λαμίας (Μουστάκειο) η απονομή των «Μουστάκειων Βραβείων» για τους αριστούχους μαθητές του σχολικού έτους 2020-2021.

Τις πρώτες απονομές έκανε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος, ως υπεύθυνος του Κληροδοτήματος, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις επιδόσεις τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

«Με ιδιαίτερη χαρά, βρεθήκαμε στην εκδήλωση - θεσμό της παράδοσης των Μουστάκειων βραβείων  στους αριστούχους μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.

Ενός θεσμού που έχει καθιερωθεί, χάρη στον καθημερινό κόπο των μαθητών, στην έμπνευση των εκπαιδευτικών και στην άοκνη υποστήριξη των οικογενειών, που στηρίζουν τις επιλογές των παιδιών τους.

Δεν έχουμε παρά να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αριστούχους και να τους ευχαριστήσουμε που μας δείχνουν τον δρόμο να γινόμαστε καλύτεροι, δημιουργώντας θετικά πρότυπα στην κοινωνία μας και διαμορφώνοντας με πράξεις την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος, που συνοδευόταν από τον αρμόδιο για τα κληροδοτήματα Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπεσλεμέ, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι βουλευτές Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, Θέμης Χειμάρας και Γιάννης Σαρακιώτης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Δήμητρα Τσιάκα, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αικατερίνη Καλογήρου και ο Διευθυντής του σχολείου Ανδρέας Αγγελακόπουλος.

Σημειώνουμε ότι στους αριστούχους μαθητές και των τριών τάξεων κατατίθενται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα των Μουστάκειων βραβείων, σύμφωνα  με την επιθυμία του διαθέτη του Κληροδοτήματος Κ. Μουστάκα.

Δείτε το βίντεο από την όμορφη εκδήλωση:

Δείτε φωτογραφίες: