Λαμία: Κάντε τώρα τις αγορές σας με -30% σε όλα τα υποδήματα και τις τσάντες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 08:30 Λαμία: Κάντε τώρα τις αγορές σας με -30% σε όλα τα υποδήματα και τις τσάντες!

Προλάβετε το τελευταίο τριήμερο εκπτώσεων στο αγαπημένο σας κατάστημα «Fliokas»!

Ανανεώστε το στυλ σας και βρείτε όλες τις διαχρονικές μάρκες, σε μοναδικές τιμές.

Στο κατάστημα «Fliokas», Βύρωνος 8, στον πεζόδρομο, θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας υποδήματα και τσάντες με έκπτωση -30%, για να απογειώσετε κάθε σας εμφάνιση.

Επιλέξτε επώνυμα δερμάτινα υποδήματα όπως Mourtzi, Xti, Mia Firenze, Maria mare, Refresh,  για μεγαλύτερη άνεση σε κάθε σας βήμα, αλλά και τις μοντέρνες τσάντες Beverly Hills Polo.

Επισκεφθείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα fliokas.gr για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες αφίξεις και προσφορές.

Για μοντέρνες αγορές, ελάτε τώρα στο κατάστημα «Fliokas»... -30% σε όλα τα υποδήματα και τις τσάντες για λίγες ακόμη ημέρες!

Fliokas Shoes
Bύρωνος 8, Λαμία
Τηλέφωνο: 2231032519,

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Eshop:
fliokas.gr
Facebook: Fliokas and more
Instagram: fliokas_and_more

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση