Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υφάσματα «Μίνα»: Black Friday προσφορές έως -70%

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 07:30 Υφάσματα «Μίνα»: Black Friday προσφορές έως -70%

Το κατάστημα Υφασμάτων «Μίνα», με 31 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Λαμίας, συνεχίζει την πολυετή προσφορά του στο ποιοτικό γυναικείο ρούχο και απευθύνεται στις γυναίκες που αναζητούν την ιδιαίτερη, επώνυμη εμφάνιση.

Αξιοποιήστε τώρα τις μεγάλες Black Friday προσφορές, έως -70%.

Στο κατάστημα Υφασμάτων «Μίνα», η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να διαλέξει και να δημιουργήσει το ρούχο που την εκφράζει κομμένο και ραμμένα στα μέτρα της, για να απογειώσει την αυτοπεποίθησή της.

Αποκτήστε επώνυμα υφάσματα διάσημων οίκων μόδας, όπως VALENTINO, GIANFRANCO FERRE, GUCCI, ARMANI, VERSACE, CAVALLI, PIERRE CARDIN, CHRISTIAN DIOR, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με Black Friday προσφορές, έως -70%.

Στο κατάστημα Υφασμάτων «Μίνα» μπορείτε να επιλέξετε, μέσα από μια τεράστια ποικιλία, την ποιότητα και το χρώμα του υφάσματος, το σχέδιο που επιθυμείτε, από την προτεινόμενη γκάμα σχεδίων ή κάποιο σχέδιο της δική σας προτίμησης και να ράψετε οποιοδήποτε γυναικείο ρούχο (φόρεμα, ταγιέρ, παλτό, κοστούμι, κ.α.) στις δικές αναλογίες, με τέλεια εφαρμογή και στις πιο προσιτές τιμές!

Επώνυμα υφάσματα για ξεχωριστές εμφανίσεις, τώρα με Black Friday προσφορές, έως -70%!

Σε ένα χώρο λειτουργικό και μοντέρνο, στο κέντρο της πόλης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια , στα πιο ποιοτικά υφάσματα, για ρούχα βραδινά αλλά και καθημερινά.

Η κ. Μίνα Καραβάνα, απόφοιτος της σχολής Βελουδάκη, είναι κοντά σας εδώ και 31 χρόνια και φροντίζει για τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις. Η συνεργασία της με κορυφαίες εταιρίες, η μεγάλη εμπειρία της και η γνώση που διαθέτει της δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίσει με ρεαλισμό τις ανάγκες κάθε γυναίκας και να της προσφέρει το καλύτερο προσωπικό αποτέλεσμα.

Αξιοποιήστε τώρα τις μεγάλες Black Friday προσφορές και κερδίστε έως -70%.

Υφάσματα «Μίνα»
Σατωβριάνδου 20,  Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 44390 & 6978 909426

www.yfasmatamina.gr