Αυτό είναι το νέο στέκι της πόλης για cafe και ποτό!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 07:54 Αυτό είναι το νέο στέκι της πόλης για cafe και ποτό!

Το L’Athene άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στην οδό Διάκου 3 και σας περιμένει να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας.

Σε ένα περιβάλλον μίνιμαλ αισθητικής μπορείτε να χαλαρώσετε με την παρέα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από το πρωί ως το βράδυ.

Το L’Athene είναι σίγουρο πως θα σας κερδίσει...

Το L’Athene βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ξέρει καλά τη συνταγή να σας κάνει να βγείτε έστω και για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας.

Ο Λάμπρος Δούκας σας υποδέχεται με το χαμόγελό του και σας προσφέρει άριστης ποικιλίας καφέ Mrs. Rose, τσάι ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς αλλά και πολλά δροσερά ποτά και cocktails.

Το L'Athene είναι σίγουρο πως θα γίνει το νέο σημείο συνάντησης για εσάς και την παρέα σας!

Ένα μαγαζί γεμάτο φως και όμορφη ενέργεια, σας περιμένει όλες τις ώρες της ημέρας!

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία καφέ, δοκιμάστε γευστικές σοκολάτες ζεστές ή κρύες, απολαύστε το κρασί της επιλογής σας και σίγουρα θα ξεφύγετε, νιώθοντας ξεγνοιασιά.

L' Athene
Αθανασίου Διάκου 3, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231181499

Facebook: L'athene inspired for you
Instagram: _lathene_

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση