Λαμία: Νέο πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ Χαλκιάς Oil

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 08:46 Λαμία: Νέο πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ Χαλκιάς Oil

Στην οδό Παπασιοπούλου 33, στα Γαλανέικα Λαμίας, άνοιξε το νέο και υπερσύγχρονο πρατήριο ΕΚΟ Χαλκιάς Oil.

Η εταιρία αριθμεί πέντε πρατήρια υγρών καυσίμων ενώ τα κεντρικά της γραφεία, βρίσκονται στο 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαμίας Αθηνών (στην είσοδο της Λαμίας και λίγα μέτρα πιο κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα, πίσω από την ΠΕΛ.)

Στα ανακαινισμένα πρατήρια της ΧΑΛΚΙΑΣ OIL Α.Ε. θα βρείτε τα υψηλής ποιότητας καύσιμα Diesel Avio και EKO RACING 100, αλλά και τα λιπαντικά Castrol της EKO.

Έχοντας πάνω απο 35 χρόνια παρουσίας, η ΧΑΛΚΙΑΣ OIL Α.Ε. έχει εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό πελατών με απόλυτη επιτυχία, σεβασμό και αφοσίωση, προσφέροντας τις υπηρεσίες της, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Εξασφάλιση εξαιρετικής ποιότητας καυσίμων, μέσω της συνεργασίας μας με έναν μεγάλο και αξιόπιστο προμηθευτή, την EKO, και την μεταφορά των καυσίμων από εταιρίες του ομίλου.
  • Ανταγωνιστικές τιμές, καθώς η διαδικασία της διαχείρισης - μεταφοράς - εμπορίας των πετρελαιοειδών γίνεται από εταιρίες του ομίλου, γεγονός που επιτρέπει την εξασφάλιση των χαμηλότερων δυνατών τιμών για τους πελάτες μας.
  • Εφαρμογή συστημάτων εισροών - εκροών και ελέγχου ποιότητας καυσίμων στα πρατήρια υγρών καυσίμων, εξασφαλίζοντας έτσι πλήρη έλεγχο της ποιότητας των καυσίμων.

Η ΧΑΛΚΙΑΣ OIL Α.Ε. φροντίζει να σας φέρει στο χώρο σας πετρέλαιο θέρμανσης V.D.Oil με ένα τηλεφώνημα στο 2231067650.

Ένας από τους κύριους στόχος της εταιρείας είναι η εφαρμογή προτύπων υψηλών προδιαγραφών στην μεταφορά των υγρών καυσίμων, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα εφοδιασμού, συγχρόνως με την προστασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Νέο Πρατήριο Χαλκιάς OIL A.E.
Παπασιοπούλου 33, Γαλανέικα Λαμίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231031400
Για διανομή πετρελαίου θέρμανσης καλέστε στο 2231067650.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση