Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΙΕΚ Le Gourmet Λαμίας: Δούλεψε δίπλα στο διακεκριμένο σεφ Γιάννη Κιόρογλου σε Κάννες, Καραϊβική, Σαν - Τροπέ και Παρίσι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 08:12 ΙΕΚ Le Gourmet Λαμίας: Δούλεψε δίπλα στο διακεκριμένο σεφ Γιάννη Κιόρογλου σε Κάννες, Καραϊβική, Σαν - Τροπέ και Παρίσι!

Θέλεις να σπουδάσεις μαγειρική και να μάθεις δίπλα στους καλύτερους; Αναρωτιέσαι πώς θα έχεις άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Το ΙΕΚ Le Gourmet Λαμίας σου έχει την απάντηση!

Σε αποκλειστική συνεργασία για τη Φθιώτιδα με το διακεκριμένο και βραβευμένο σεφ Γιάννη Κιόρογλου, το ΙΕΚ Le Gourmet Λαμίας σου δίνει τη δυνατότητα για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πρακτική άσκηση σε ένα από τα 8 εστιατόριά του σε Κάννες, Καραϊβική, Σαν - Τροπέ και Παρίσι.

Μία μοναδική ευκαιρία, να βρίσκεσαι δίπλα στο διεθνούς φήμης και καταξιωμένο σεφ που έχει χαρακτηριστεί ως φαινόμενο, καθώς κατάφερε ξεκινώντας από ένα ουζερί και μετά από μία πορεία σε εστιατόρια με αστέρια Michelin, να φτάσει στις Κάννες, απ’ όπου διευθύνει μία αυτοκρατορία γεύσεων, που φτάνει στην Καραϊβική.

Εξασφαλισμένα: διαμονή, διατροφή και αεροπορικά εισιτήρια.

Ο Έλληνας σεφ που κατέκτησε τις Κάννες!

Ο Γιάννης Κιόρογλου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αν αναλογιστεί κανείς πόσα έχει καταφέρει στον τομέα που αγάπησε περισσότερο, τη μαγειρική.

Από το Περιστέρι και το ουζερί ενός φίλου που εργάστηκε για πρώτη φορά, έφτασε να είναι Executive Chef σε βραβευμένα εστιατόρια της Κυανής Ακτής, της Καραϊβικής, του Σαιν - Τροπέ και του Παρισιού.

Τα φαγητά του τα έχουν δοκιμάσει ο Αλβέρτος του Μονακό, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η Ριάνα και πάρα πολλοί ακόμη. Και έχουν μείνει έκπληκτοι…

Το πάθος του για τη Μεσογειακή κουζίνα είναι και αυτό που τον ανέδειξε, καθώς παρουσιάζει την παραδοσιακή ζεστή Ελληνική Φιλοξενία ως το κύριο συστατικό σε όλες τις συνταγές του, συνδυασμένο με υλικά και έντονες γεύσεις κορυφαίας ποιότητας.

Ο Γιάννης Κιόρογλου βρέθηκε και στη Λαμία, στην ημέρα καριέρας που διοργάνωσε το ΙΕΚ Le Gourmet, συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και έδωσε τη δική του οπτική για αυτό το δημιουργικό επάγγελμα και το χώρο της εστίασης.

Φυσικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, παρακινώντας έτσι κάθε έναν να κυνηγήσει τα όνειρά του και να ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της μαγειρικής.

Στο ΙΕΚ Le Gourmet φροντίζουν ώστε σε κάθε βήμα να νιώθεις σιγουριά για το μέλλον σου.

Γι' αυτό, πέρα από όλους τους καταξιωμένους καθηγητές που διαθέτουν, έχουν εξασφαλίσει και την επαγγελματική σου αποκατάσταση.

Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα... Μόνο να απολαύσεις τη διαδρομή προς την εκπλήρωση των ονείρων σου!

Επικοινώνησε σήμερα με το ΙΕΚ Le Gourmet στο τηλέφωνο: 2231067312 και δήλωσε συμμετοχή για τα τμήματα μαγειρικής.

ΙΕΚ Le Gourmet Λαμίας... Εδώ και 21 χρόνια δημιουργούν για σένα ένα πετυχημένο επαγγελματικό μέλλον!!!

Μάθετε περισσότερα για το διακεκριμένο σεφ Γιάννη Κιόρογλου στο www.yianniskioroglou.com και στο Instagram: Yiannis Kioroglou.

«ΙΕΚ Le Gourmet»
Όθωνος 17, Λαμία

Τηλ. για πληροφορίες και εγγραφές: 22310 67312

Facebook: Le Gourmet Lamia
Instagram: Le Gourmet Lamia
Site: legourmet.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.