Λαμία: Η PHARMAZAC A.E. υποδέχεται την ιατρική κοινότητα στις νέες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 08:14 Λαμία: Η PHARMAZAC A.E. υποδέχεται την ιατρική κοινότητα στις νέες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της

Στις 23 Μαρτίου 2022, η επιστημονική ομάδα Ραδιοφαρμάκων της Pharmazac υποδέχτηκε και ξενάγησε στις νέες της εγκαταστάσεις στη Λαμία ειδικούς και μέλη της ιατρικής κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες στην παραγωγή ραδιοφαρμάκων με τη χρήση Κυκλότρου, τα εργαστήρια παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου καθώς οι πλέον εξελιγμένες μεθοδολογίες στην ανάπτυξη νέων λύσεων στην πυρηνική ιατρική.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής Διαγνωστικών και Ραδιοφαρμάκων, κύριος Γιάννης Βουγιουκλάκης, απηύθυνε καλωσόρισμα τονίζοντας ότι: «οι νέες εξελίξεις στο χώρο των ραδιοφαρμάκων διεθνώς επηρεάζουν τη στρατηγική της εταιρείας, η οποία επενδύει σε εγκαταστάσεις, ανθρώπους και συνεργασίες για να φέρει καινοτόμες λύσεις σε μια σειρά από κατηγορίες όπως η ογκολογία, η νευρολογία, η ουρολογία και η καρδιολογία».



Παράλληλα κατά την διάρκεια της ξενάγησης και παρουσιάσεων, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη νευροαπεικόνιση με τη χρήση PET και οι νέες επιστημονικές απεικονιστικές μέθοδοι, στο πεδίο διάγνωσης της άνοιας.

H Pharmazac μέσω διεθνών συνεργασιών της, φέρνει στην Ελλάδα τις απαραίτητες σύγχρονες διαγνωστικές λύσεις που θα στηρίξουν τις καινοτόμες θεραπείες της νόσου Alzheimer.



Η Pharmazac είναι μια πλήρως καθετοποιημένη φαρμακευτική βιομηχανία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων και ραδιοφαρμάκων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Με πρόσφατες επενδύσεις που ξεπερνούν τα 22εκ. ευρώ η Pharmazac έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, διακινεί στην Ελλάδα πάνω από 80 φαρμακευτικά σκευάσματα και εξάγει τα προϊόντα που αναπτύσσει στα R&D εργαστήριά της, σε πάνω από 55 χώρες ανά τον κόσμο. Από την ίδρυσή της Pharmazac το 1986, η βασική φιλοσοφία της παραμένει εστιασμένη και στοχευμένη στην ποιότητα και καινοτομία, παράλληλα δε στην ανάπτυξη λύσεων υγείας που να στηρίζουν τον ασθενή και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση