Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"The Taste Show" και σήμερα στη Λαμία !!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 08:33 "The Taste Show" και σήμερα στη Λαμία !!!

Αν είσαι επαγγελματίας της εστίασης, ξενοδόχος, έχεις αρτοποιείο ή ζαχαροπλαστείο, τότε σε ενδιαφέρει !!!

Το διήμερο 16-17 Μαΐου η εταιρεία Κopanis S.A. διοργανώνει για πρώτη φορά στη Λαμία το The Taste Show.

Πρόκειται για μια Έκθεση, που απευθύνεται σε επαγγελματίες της Εστίασης και του Τουρισμού. Σκοπός της Κopanis S.A. είναι τo The Taste Show να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα πρόσθετο κανάλι επικοινωνίας με τους επαγγελματίες, με κύριο στόχο την έμπνευση, αλλά και τις νέες τάσεις στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Η έδρα της εταιρείας προσφέρεται για μια τέτοια διοργάνωση, αφού εχει το γεωγραφικό πλεονέκτημα να βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας και οι εγκαταστάσεις της είναι ιδανικές για την φιλοξενία των περιπτέρων και τις παρουσιάσεις των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο, με τις οποίες συνεργάζεται η Κopanis S.A.

Το διήμερο αυτό οι επαγγελματίες της εστίασης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά πράγματα, να δουν νέες προτάσεις, να γευτούν, να συζητήσουν και να ταξιδέψουν σε κουζίνες του κόσμου μέσα από ένα φεστιβάλ γεύσης, που θα έχει την υπογραφή και τη σφραγίδα της 37χρονης εμπειρίας της εταιρείας Κopanis S.A.

16-17 Μαΐου οι εγκαταστάσεις της Κopanis S.A. μετατρέπονται σε μια μικρή Horeca για όλους τους επαγγελματίες της Εστίασης και του Τουρισμού, που θα ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τις νέες τάσεις στο χώρο και θα μπορούν να κλείσουν καινούργιες συμφωνίες και συνεργασίες για το μέλλον.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Για να λάβετε την πρόσκληση συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ