Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυριακή: Aνοιχτή Hμερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 09:48 Κυριακή: Aνοιχτή Hμερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στα Καμένα Βούρλα

Η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα γίνει σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου, στις 11:00΄  το πρωί, στο Galini Wellness Spa & resort στα Καμένα Βούρλα.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα, ανοιχτή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, διοργανώνει για την Κυριακή το Φροντιστήριο ΧΑΡΗΣ ΠΙΤΣΙΚΑΣ, την οποία καλό θα ειναι να παρακολουθήσουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, αφού τα δεδομένα πλέον στην αγορά εργασίας έχουν αλλάξει μετά την πανδημία και την ενεργειακή κρίση.

Αγαπητοί Γονείς & Μαθητές/τριες,

Το Φροντιστήριο ΧΑΡΗΣ ΠΙΤΣΙΚΑΣ λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές & την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση, διοργανώνει ανοιχτή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την έμπειρη και καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας.

Στο σεμινάριο αυτό, θα αναλύσουμε όλες τις αλλαγές που αφορούν μαθητές/τριες και υποψηφίους/ες και θα αποδελτιώσουμε τις παγίδες που πρέπει να αποφύγουν αλλά και τις ευκαιρίες που πρέπει να γνωρίζουν.

Θα παρουσιαστούν μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων, τη διεπιστημονικότητα και τη διαφοροποιημένη σταδιοδρομία αλλά και τις εξελίξεις που έχει επιφέρει η πανδημία στην αγορά εργασίας. Μάλιστα, οι αναφορές και τα δεδομένα είναι προϊόντα εξειδικευμένων μελετών της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας και παρουσιάζονται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη δράση!

Μέσα από την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ Παππάς Παναγιώτης, θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, τα σημαντικά δεδομένα & πληροφορίες για να φτάσετε στους στόχους σας, ειδικά τη φετινή χρονιά που είναι από τις πλέον απαιτητικές των Πανελλαδικών.

Στο τέλος, γονείς και μαθητές/τριες θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στις 11:00 στο Galini Wellness Spa & resort στα Καμένα Βούρλα.