Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάθε όσα δεν ξέρεις για τις νέες υπηρεσίες του Karellis Group!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 09:12 Μάθε όσα δεν ξέρεις για τις νέες υπηρεσίες του Karellis Group!

“360o Mobility Solutions” ή απλά, λύσεις κίνησης με σφαιρική κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών.

Αυτή είναι η φιλοσοφία του Karellis Group, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα εμπορίας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην Κεντρική Ελλάδα που πρωτοπορεί συνεχώς με νέες υπηρεσίες.

Δείτε το νέο εταιρικό video του Ομίλου:

Σήμερα το Karellis Group είναι ο επίσημος διανομέας και επισκευαστής 8 εταιρειών: CITROEN – DSAutomobiles – PEUGEOT – MAZDA - SKODA – JEEP -  ISUZU, καθώς επίσης και με παρουσία στα δίτροχα ως διανομέας και επισκευαστής της KYMCO.

Με την εμπειρία του Ομίλου να φτάνει τα 40 σχεδόν χρόνια, εγκαινιάζεται μια νέα σειρά υπηρεσιών βραχυχρόνιας ή και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων, χωρίς περιττές διαδικασίες είτε για προσωπική ή και για επαγγελματική χρήση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πρωτοπορώντας στην Κεντρική Ελλάδα και όχι μόνο.

Η Karellis Group Renta Car & Leasing απευθύνεται σε όλους και για όσο καιρό χρειάζονται ένα αυτοκίνητο, SUV, ακόμη και ηλεκτρικό ή και επαγγελματικό χωρίς τις χρονοβόρες συνήθεις διαδικασίες.

Ήδη η ζήτηση για αυτές τις υπηρεσίες στην πόλη μας τη Λαμία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή είναι μεγάλη, ειδικά σε μια εποχή που υπάρχουν καθυστερήσεις είτε λόγω της πανδημίας είτε λόγω του πολέμου, σε παραδόσεις νέων αυτοκινήτων, αλλά και ελλείψεις καλών μεταχειρισμένων.

Η Karellis Group όμως,με την μεγάλη επιφάνεια και ικανότητα που την διακρίνει έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων για να μπορεί να καλύπτει μέσω μισθώσεων τις ανάγκες του κόσμου για ένα καλό αυτοκίνητο.

Έτσι μπορείτε ακόμη, να αλλάξετε αυτοκίνητο πιο εύκολα και πιο συχνά, απολαμβάνοντας έτσι με κάθε νέο μοντέλο, σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που σας προσφέρει μόνο το Karellis Group.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Οι υπηρεσίες του Ομίλου όμως δεν σταματούν στην πώληση νέων μοντέλων ή στην μίσθωση επιλεγμένων αυτοκινήτων.

Σε μια αγορά που αναζητά διαρκώς «Πράσινες» λύσεις δε θα μπορούσε να λείψει η συνεργασία του Karellis Group με τη VIAGAS που οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο της Υγραεριοκίνησης.

Ισχυρή επίσης είναι και η παρουσία της εταιρείας στη αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων έχοντας πάντα επιλεγμένα αυτοκίνητα με πλήρες ιστορικό, ελεγμένα από τους έμπειρους μηχανικούς του Karellis Group.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές, ο Όμιλος δραστηριοποιείται και στον χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών, που με γνώμονα την αξιοπιστία και την οικονομία, φροντίζει για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πελατών της,προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές λύσεις.

Και όσο για την Τεχνική Εξυπηρέτηση - Service του αυτοκινήτου σας η Karellis Group διαθέτει μια μεγάλη μονάδα συνεργείου για όλες τις μάρκες και μοντέλα με εξειδικευμένα διαγνωστικά και έμπειρους τεχνικούς ώστε εσείς να απολαμβάνετε μια εγγυημένη ποιότητα τεχνικών υπηρεσιών.

Κι αν χρειαστείτε υπηρεσίες Φανοποιείου, αναλαμβάνουν τα πάντα στις διαδικασίες που αφορούν τη ζημιά του αυτοκινήτου σας, ενώ εσείς έχετε αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο καιρό διαρκεί η επισκευή.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Τέλος ειδική μέριμνα έχει δοθεί ώστε να παρέχονται και λύσεις εμπορίας ανταλλακτικών για κάθε τύπο αυτοκινήτου είτε προς ιδιώτες είτε προς επαγγελματίες της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής.

Οι εξελίξεις στην αγορά του αυτοκινήτου είναι συνεχείς και για τον λόγο αυτό η Karellis Group φροντίζει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, για να μπορεί πάντα με κριτήριο τις προσωπικές σας ανάγκες να σας παρέχει:

 «Ολοκληρωμένες λύσεις κίνησης!».