Δυναμικά και με την Ευλογία του Συμέων ξεκίνησε η συνεργασία της Ακαδημίας Σερπάνος με τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 07:57 Δυναμικά και με την Ευλογία του Συμέων ξεκίνησε η συνεργασία της Ακαδημίας Σερπάνος με τον Ολυμπιακό

Συγχρόνως με τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, η «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος», επιστρέφει στο μεγάλο Δίκτυο των Σχολών του Πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Πριν από λίγες ημέρες η «ερυθρόλευκη» οικογένεια ανακοίνωσε επίσημα την επανέναρξη της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Λαμία σε συνεργασία με την Ακαδημία του Θανάση Σερπάνου.

Ο επαγγελματισμός του τελευταίου και η φιλοσοφία που διδάσκει στα πρότυπα που έχει θέσει η ομάδα του Ολυμπιακού, είχε ως αποτέλεσμα μια νέα δυνατή συνεργασία που θα ανοίξει δρόμους σε παιδιά της περιοχής.

Ήδη η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Ακαδημίας στο 1ο χλμ Λαμίας - Φραντζή, παρουσία όλης της Διεύθυνσης των Σχολών του Ολυμπιακού.

Στο LamiaReport μίλησαν, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων και προπονητής στα Αναπτυξιακά Τμήματα Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού Βασίλης Νάνος και φυσικά ο επικεφαλής της Σχολής της Λαμίας Θανάσης Σερπάνος.

Δείτε τι μας είπαν:

Ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, η παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στην προπόνηση, ο οποίος έμεινε ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά.

Νωρίτερα συνοδεία του Θανάση Σερπάνου, το «ερυθρόλευκο» team είχε επισκεφτεί το Σεβασμιώτατο στο Γραφείο του στο Πνευματικό Κέντρο:

Η οικογένεια του Ολυμπιακού, συνοδεία πάντα του επικεφαλής της σχολής ποδοσφαίρου στη Λαμία, επισκέφτηκε και το Δημαρχείο της πόλης, όπου τους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κυρίτσης, καθώς ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος απουσίαζε εκτός πόλης.

Γιατί ξεχωρίζει η Ακαδημία στη Λαμία

Μία καινοτόμα τεχνολογία έφερε στη Λαμία για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ο Θανάσης Σερπάνος.  Είναι μάλιστα ο πρώτος πίνακας που αποκτάται από Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην Περιφέρεια.

Πρόκειται για το διαδραστικό πίνακα «Smart Learn» με τον οποίο ο προπονητής μπορεί να επεμβαίνει σε πραγματικό χρόνο για τη βελτίωση της τεχνικής και των όσων μεταδίδει στους ποδοσφαιριστές – μαθητές, ενώ οι τελευταίοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με όλες τους τις αισθήσεις στη μάθηση για πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Με τη χρήση διαδραστικού πίνακα έχουμε την απόλυτη εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών.

Στη Λαμία πρώτη η "Ακαδημία Σερπάνος" έβαλε απινιδωτή

Στην πόλη μας ο πρώτος αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής τοποθετήθηκε στην "Ακαδημία Σερπάνος".

Μάλιστα όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας είναι πιστοποιημένοι διασώστες από το ERC European Resuscitation Council, στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στην χρήση του αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή.

Επίσης διαθέτει και πιστοποιημένο διασώστη εκπαιδευτή από το ERC European Resuscitation Council, στις πρώτες βοήθειες.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Πρώτο χλμ Λαμίας-Φραντζή
Επικεφαλής Σχολής: Αθανάσιος Σερπάνος
Τηλ: 22310-44888
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Serpanos F.C.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση