Με επιτυχία η «Ημέρα Σταδιοδρομίας» στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 07:45 Με επιτυχία η «Ημέρα Σταδιοδρομίας» στα Καμένα Βούρλα

Με επιτυχία έγινε και φέτος η Hμερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που διοργάνωσε το Φροντιστήριο «ΧΑΡΗΣ ΠΙΤΣΙΚΑΣ».

Το Φροντιστήριο «ΧΑΡΗΣ ΠΙΤΣΙΚΑΣ», για ακόμη μια χρονιά, πραγματοποίησε με επιτυχία, την Κυριακή 15 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Galini Wellness Spa & Resort» στα Καμένα Βούρλα, την ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού «Ημέρα Σταδιοδρομίας».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος μαθητών, γονείς και εκπαιδευτικοί της περιοχής μας.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των περσινών μας μαθητών για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία EMPLOY EDU εκπρόσωπος της οποίας και κεντρικός ομιλητής, ήταν ο κύριος Παναγιώτης Παππάς, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Ο κ. Παππάς ήταν στη διάθεση μαθητών και γονέων κι έλυσε πολλές απορίες στους παρευρισκόμενους, σχετικά με θέματα επιλογής ομάδας προσανατολισμού, σχολών, μετεγγραφών κι οτιδήποτε σχετικό με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Ιωάννης Συκιώτης.

Η αθρόα προσέλευση των νέων της περιοχής αποδεικνύει πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει για έγκυρο επαγγελματικό προσανατολισμό.

Μέσα στα πλαίσια της σοβαρής προσπάθειας που έχει ήδη ξεκινήσει το Φροντιστήριο «ΧΑΡΗΣ ΠΙΤΣΙΚΑΣ», είναι και η διοργάνωση τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων, τα οποία συμπληρώνουν όλοι οι μαθητές μας (Α', Β', και Γ' Λυκείου) και διεξάγονται στο χώρο του φροντιστηρίου, πάντα σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους.

Φροντιστήριο Μ.Ε. Χάρης Πιτσίκας
Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22350 31200

www.pitsikas.fro.gr
Facebook: Φροντιστήριο Μ.Ε. Χάρης Πιτσίκας
Instagram: Φροντιστήριο Χάρης Πιτσίκας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση