Λαμία: Μεγάλη επιτυχία για το "1ο The Taste Show" (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 08:08 Λαμία: Μεγάλη επιτυχία για το "1ο The Taste Show" (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι επαγγελματίες της εστίασης αγκάλιασαν το The Taste Show, που διοργάνωσε για πρώτη φορά στη Λαμία, η εταιρεία Κopanis S.A. και όλα δείχνουν ότι θα γίνει πλέον θεσμός.

Η εταιρεία Κopanis S.A. τόλμησε και δικαιώθηκε. Μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την αγορά, διοργάνωσε μια μικρή Horeca για όλους τους επαγγελματίες της Εστίασης και του Τουρισμού, η οποία κατά κοινή ομολογία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το διήμερο 16-17 Μαΐου οι επαγγελματίες της εστίασης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά πράγματα, να δουν νέες προτάσεις, να γευτούν, να συζητήσουν και να ταξιδέψουν σε κουζίνες του κόσμου μέσα από ένα φεστιβάλ γεύσης, που είχε την υπογραφή και τη σφραγίδα της 37χρονης εμπειρίας της εταιρείας Κopanis S.A.

Η Έκθεση εγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου φιλοξενήθηκαν περίπτερα των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο, με τις οποίες συνεργάζεται η Κopanis S.A.

Δείτε βίντεο από το "1ο The Taste Show" που έγινε στη Λαμία.

Δείτε και φωτογραφίες από τη μικρή Horeca που διοργάνωσε η Κopanis S.A. στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κόμμα Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση