Λαμία: Μη χάσετε τη λαχταριστή burger night στο «Έξη Bistro Café»!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 17:08 Λαμία: Μη χάσετε τη λαχταριστή burger night στο «Έξη Bistro Café»!

Για τους λάτρεις των burger, αλλά και του καλού φαγητού, η 3η εβδομάδα του May Fest στο «Έξη Bistro Café» είναι αφιερωμένη στα burger!

Burger night λοιπόν και συνδυασμοί που δε δοκιμάζουμε συχνά, σας περιμένουν και αυτό το Σάββατο 21 Μαΐου στον πεζόδρομο της Βύρωνος, στο «Έξη Bistro Café».

Pulled pork burger, με χοιρινό κρέας σιγομαγειρεμένο συνδυάζεται με μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και χειροποίητη cheddar sauce.

Από την άλλη για τους λάτρεις του μοσχαρίσιου κρέατος, ο συνδυασμός με τη χειροποίητη bbq sauce με άρωμα καπνού, δίνει μια άλλη διάσταση στη γεύση.

Και για όσους αγαπούν το κοτόπουλο τους περιμένει ένα burger με χειροποίητο μπιφτέκι φιλέτου κοτόπουλο, πάντα σε συνδυασμό με την αξεπέραστη sauce μουστάρδας αλλά και παρμεζάνας.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο: 22310 66104

Δείτε αναλυτικά το μενού:

Σας περιμένουμε για ένα... άκρως γευστικό Σαββατόβραδο!

«Έξη Bistro Café»
Βύρωνος 5 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 66104
Facebook:
Έξη Bistro Cafe

Instagram: Έξη Bistro Cafe

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση