Η πιο φρέσκια πρόταση για φαγητό βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 12:45 Η πιο φρέσκια πρόταση για φαγητό βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα!

Το Mediterraneo Seaside το έχουμε αγαπήσει, το έχουμε τιμήσει και δε χορταίνουμε να δοκιμάζουμε τα πιάτα του!

Ένα τραπέζι δίπλα στη θάλασσα, καλαίσθητος χώρος, μοναδικές γεύσεις είναι όλα όσα χρειάζεστε εσείς και η παρεά σας για να περάσετε όμορφα στην επόμενη έξοδό σας.

Νέες φρέσκες προτάσεις για απολαυστικά πιάτα σας περιμένουν!

Είναι σίγουρο πως κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε λαχταριστές μακαρονάδες, ή σε κορυφαίας ποιότητας φιλέτο Black Angus σερβιρισμένο με ψητά λαχανικά και baby πατάτες...

Στο Mediterraneo Seaside απολαμβάνετε όλα τα αγαπημένα σας πιάτα ελληνικής - μεσογειακής κουζίνας, τα οποία έχουν αποδοθεί με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά.

Γεύσεις από θαλασσινά και κρεατικά συνδυασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήσουν κανέναν πεινασμένο...

Σας μύρισε και εσάς θάλασσα και καλοκαιρινό αεράκι;

Δείτε τι θα παραγγείλετε:

Για τους λάτρεις του κρέατος προτείνουμε Τούρτα Μπιφτέκι, από φρέσκο κιμά, ήπια αρωματισμένο, κρέμα τυριού και φρέσκο ψωμάκι.

Αν πάλι θέλετε να γευτείτε τα αγαπημένα θαλασσινά, η πρόταση μας μυρίζει θάλασσα… Η Μακαρονάδα του Ψαρά θα σας ξετρελάνει!

Ελαιόλαδο, φρέσκα μυρωδικά, ιδιαίτερα μπαχαρικά, κηπευτικά και τυροκομικά, ζυμαρικά, θαλασσινά και κρεατικά, συναντιούνται σε κλασικές συνταγές και αγαπημένα πιάτα.

Μοναδικά πιάτα και για τους μικρούς μας φίλους...Για εμάς η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό αγαθό και θέλουμε να γεύεται τα πιο αγνά υλικά σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Και όσο για τη θέα…σίγουρα δε θα μας απογοητεύσει!

Εκεί όπου η ηρεμία και η γαλήνη της θάλασσας συναντάει τη μεσογειακή κουζίνα που όλοι αγαπάμε…

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε λιγκουίνι με σολωμό, σπαράγγια και σως λεμονιού, είναι με βεβαιότητα ό,τι καλύτερο θα μπορούσατε να παραγγείλετε μια ζεστή μέρα!

Mediterraneo Seaside: Ποιότητα και γεύση σε κάθε πιάτο!

Γερασίμου Βασιλειάδη 79, Καμένα Βούρλα
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
2235 022915
Facebook: Mediterraneo Seaside
Instagram: Mediterraneo_seaside

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση