Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παίζεις μπάσκετ; Μάθε από τους καλύτερους στο "BASKETBALL CAMP" στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 11:20 Παίζεις μπάσκετ; Μάθε από τους καλύτερους στο "BASKETBALL CAMP" στη Λαμία!

Ο Ολυμπιονίκης, Πρωταθλητής Ευρώπης, που έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, θα είναι το τριήμερο 16-18 Ιουνίου στο Χαλκιοπούλειο, για να σου μάθει πως μπορείς να γίνεις ακόμα καλύτερος στο άθλημα που αγαπάς.

"BASKETBALL CAMP" 16-18 Ιουνίου στο Χαλκιοπούλειο - Λαμία:

Εάν παίζεις μπάσκετ και θες πραγματικά να εξελιχθείς τώρα έχεις μια σπουδαία ευκαιρία, εδώ στη Λαμία, να παίξεις και να μάθεις από τους καλύτερους.

Ο Ολυμπιονίκης, πρωταθλητής Ευρώπης που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ Ανδρέας Γλυνιαδάκης διοργανώνει σε συνεργασία με την REVOIL, πρωτοπόρο στο τομέα των καυσίμων και τον Δήμο Λαμίας ένα camp μπάσκετ για μικρούς φίλους και αθλητές στις 16-18 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Χαλκιοπούλειο.

Το camp απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και φυσικά σε αθλητές/τριες, 10-19 ετών, που ήδη παίζουν σε κάποια ομάδα.

Μαζί με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη θα είναι και ο συνεργάτης του Θανάσης Θωμόπουλος, προπονητής ακαδημιών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα σας μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Λαμίας Θύμιο Καραΐσκο τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Φώσκολο και Δημήτρη Κυρίτση για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία στην πόλη της Λαμίας όπου θα κάνουμε μαζί τις κοινωνικές δράσεις του camp. Δεχόμαστε πολλές αιτήσεις για συμμετοχές από μικρότερες ηλικίες, έτσι αλλάξαμε τα όρια ηλικίας. Στο camp δεχόμαστε πλέον παιδιά από 10 ετών, με κόστος 50€ για όλους, με όριο όμως συμμετοχών έως 70 παιδιά. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι 14/6 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας....», είπε στο LamiaReport ο διοργανωτής του τριήμερου camp Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Στόχος είναι να βελτιωθούν μέσα από τον ανταγωνισμό με ένα σύγχρονο τρόπο προπόνησης με εξειδικευμένες ασκήσεις μπάσκετ και γυμναστικής. 

Παράλληλα με την στήριξη της REVOIL μέσα από δράσεις κοινωνικής εταιρικής ευθύνης το καμπ θα προσφέρει : 

  • Πέντε δωρεάν συμμετοχές σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
  • Τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαμίας.
  • Οικονομική ενίσχυση σε ίδρυμα με παιδιά της πόλης.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες είναι το 6972649280.

* Η συμμετοχή θα είναι μόνο για 70 παιδιά - αθλητές.