Ράχες: Το απόλυτο beach bar ήρθε για να μείνει στις καρδιές μας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 08:00 Ράχες: Το απόλυτο beach bar ήρθε για να μείνει στις καρδιές μας!

Η «BRISEIΔΑ»  άνοιξε τις πόρτες της και είναι έτοιμη να μας υποδεχτεί!

Το πρώτο 3ήμερο του καλοκαιριού είναι αισίως εδώ και όλοι μας ψάχνουμε ένα ωραίο στέκι για να χαλαρώσουμε με την παρέα ή την οικογένειά μας.

Έχουμε την πιο καλοκαιρινή πρόταση! Η «BRISEIΔΑ» άνοιξε και είναι το νέο big thing στο Φάρο των Ραχών που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ!

Το πιο ινσταγκραμικό σημείο των Ραχών σε περιμένει να το επισκεφθείς, να το απολαύσεις και να μην ξεκολλάς από αυτό! Η «BRISEIΔΑ» ήρθε για να μας μάθει τι πραγματικά σημαίνει ούριος άνεμος!

Για τους πραγματικούς λάτρεις του Kite Surf, το spot είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις!

Σε περιμένουν πολύχρωμες βουκαμβίλιες, ένα ξύλινο μπαρ έτοιμο να σου σερβίρει ό,τι λαχταράς και μία μεγάλη και πεντακάθαρη αμμουδιά...

Σου έχουμε τέλειο σκηνικό… Ξύλινες μεγάλες και αναπαυτικές ξαπλώστρες με υπερτέλειες μαξιλάρες, φυσικά ομπρέλες για να προστατευτούμε από τον καυτό ήλιο, μουσική για να μη χάσουμε το beat, ήρεμη θάλασσα ιδανική για μικρούς και μεγάλους και όλα αυτά με έναν κρύο freddo στο χέρι με την υπογραφή Mrs. Rose ή με μία κρύα μπύρα στον κήπο του bar!

Για να το πούμε πιο συνοπτικά, η μόνη σου έγνοια εκεί θα είναι να απολαμβάνεις… το καλοκαίρι!

Σε πείσαμε πως η «BRISEIΔΑ» είναι αυτό που ψάχνεις αυτό το καλοκαίρι;;; Αν όχι, τότε σίγουρα μία βόλτα από εκεί θα σου αλλάξει γνώμη!

Στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις, έχουν επιλέξει να σερβίρουν προϊόντα με ετικέτες από τη χώρα μας. Και μην ξεγελιέσαι… οι επιλογές είναι πολλές και άκρως απολαυστικές!

Στη «BRISEIΔΑ» πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν… γευστικά μενού για να μη μείνει κανείς πεινασμένος, δροσιστικά cocktails, αλλά και πολλά sunset parties που ξέρουμε πως θα συζητηθούν…

«BRISEIΔΑ»
Air, Water, Drinks
Φάρος Ραχών, Φθιώτιδα
Instagram: briseidaraches
Facebook: Briseida Raches

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση