Λαμία: Νέο βρεφικό - παιδικό τμήμα στο κατάστημα «Παπανικολάου»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 08:32 Λαμία: Νέο βρεφικό - παιδικό τμήμα στο κατάστημα «Παπανικολάου»

Μη χάσετε τη μοναδική προσφορά: Με κάθε αγορά σας σε κούνια και συρταριέρα Casababy, έχετε ΔΩΡΟ το στρώμα Baby Labyrinth αξίας 189€.

Ισχύει για αγορές έως 15 Ιουλίου από τα καταστήματα «Παπανικολάου».

Τα μωράκια μας αξίζουν τα καλύτερα...

Γι' αυτό και τα καταστήματα «Παπανικολάου», Καποδιστρίου 25 στη Λαμία και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά, φροντίζουν να τους προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται!

Για υγιή και άνετο ύπνο, επιλέξτε τα υπέροχα κρεβάτια της Casababy.

Με κάθε αγορά κούνιας και συρταριέρας έως 15 Ιουλίου από τα καταστήματα «Παπανικολάου», παίρνετε ΔΩΡΟ το στρώμα Baby Labyrinth, αξίας 189€.

Για να έχουν οι μικροί μας φίλοι ήρεμο ύπνο και γλυκά όνειρα...

Στο νέο, ειδικό βρεφικό - παιδικό τμήμα που έχει δημιουργήσει το κατάστημα «Παπανικολάου» Λαμίας, θα βρείτε όλα τα είδη αγαπημένων και γνωστών εταιρειών που εμπιστευόμαστε χρόνια, για τις ανάγκες των παιδιών μας σε κάθε ηλικία.

Κρεβάτια και συρταριέρες Casababy, κούνιες και καρότσια Quax, λευκά είδη La Millou, είδη προικός Nef Nef, Guy Laroche, Polo, Das.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχες ιδέες και μοντέρνα δώρα για νεογέννητα, αλλά και βαφτίσεις.

Με δραστηριότητα πάνω από 30 χρόνια στο χώρο των λευκών ειδών και της κουρτίνας, τα καταστήματα «Παπανικολάου» διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία για να διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε το σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο και κάθε προσωπικό σας χώρο.

Συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα Brands της αγοράς και έχουν τις καλύτερες διακοσμητικές προτάσεις, για να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας.

Μπορείτε να βρείτε κουρτίνες για κάθε γωνιά του σπιτιού σας από μοναδικά υφάσματα, μοντέρνα αλλά και κλασσικά κουρτινόξυλα, χειροποίητα χαλιά διαφόρων μεγεθών και σχεδίων για να ζεστάνετε κάθε σας χώρο, λευκά είδη στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς, αλλά και είδη σκίασης.

Καταστήματα «Παπανικολάου»: Στοχεύουμε πάντα στην Ποιότητα και την Εξυπηρέτηση του πελάτη μας!

Καποδιστρίου 25 - Λαμία, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 67747
Σοφοκλέους & Ερκύνας - Λιβαδειά, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22610 80646
Facebook:
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ,ΛΑΜΙΑ
E-shop: www.inspiti.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση