Λαμία #giatontopomas: «Προβλήματα, Συνέπειες & Λύσεις!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 08:22 Λαμία #giatontopomas: «Προβλήματα, Συνέπειες & Λύσεις!»

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας - Ο Συνδυασμός #giatontopomas διαμορφώνει την αυριανή εικόνα του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

Το βράδυ της Τρίτης (28/6) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση που διοργανώθηκε, αποκλειστικά για εμπόρους, στον κήπο του βιβλιοπωλείου «Επίπεδο», με κεντρικό ομιλητή τον κ. Σταύρο Καφούνη, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών & Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά ΟΛΟΥΣ τους εμπόρους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν σε αυτή την εποικοδομητική ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, δηλώνοντας ξεκάθαρα τη διάθεσή τους να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση της αυριανής εικόνας του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

Οι Υποψήφιοι του συνδυασμού «ΛΑΜΙΑ #giatontopomas:  

Δρούγας Χρήστος 

Καταραχιάς Αθανάσιος

Κουτσούκος Χρήστος 

Λαλά Μαρία

Παπανάγνου Ανδρέας 

Σπηλιωπούλου Μελίτα 

Φλιώκας Παναγιώτης 

Χατζηγεωργίου Φωτεινή 

Για την εξελεγκτική  Επιτροπή :

Γιαννάτση Νικόλ 

Μυλωνάς Κώστας

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της Τρίτης που διοργάνωσε ο Συνδυασμός #giatontopomas

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση