Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα υπέροχο iPhone !!!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 08:08 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα υπέροχο iPhone !!!

Οι αγαπημένοι Instagram διαγωνισμοί συνεχίζονται και ένα iPhone μπορεί να γίνει δικό σου!

Το LamiaReport και ο Chalkias Group σου κάνουν δώρο ένα υπέροχο iPhone !!!

Κέρδισέ το για να ενημερώνεσαι για όλες τις εξελίξεις, να επικοινωνείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να σερφάρεις ασταμάτητα και φυσικά να βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες!

Όλα όσα θέλεις και χρειάζεσαι από ένα κινητό, θα τα βρεις στο νέο υπερσύγχρονο μοντέλο της Apple, το iPhone 11 64GB. Όλα στην κατάλληλη αναλογία: Καινούργιο σύστημα διπλής κάμερας, μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα, το πιο ανθεκτικό γυαλί σ' ένα smartphone και φυσικά ο υψηλής ταχύτητας επεξεργαστής με την υπογραφή της Apple.

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Για να κάνετε δικό σας το κινητό, μπείτε στο Instagram του LamiaReport έως και την Τετάρτη 13 Ιουλίου και δηλώστε συμμετοχή...

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 

Ο Chalkias Group έχοντας 28 χρόνια παρουσίας, έχει εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό πελατών με απόλυτη επιτυχία, σεβασμό και αφοσίωση, έχοντας κατακτήσει την αξιοπιστία τους, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Συνεργασία με την ΕΚΟ
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Έλεγχο ποιότητας

Επισκεφθείτε το νέο, ανανεωμένο site του Chalkias Group και μείνετε ενημερωμένοι για τις τρέχουσες προσφορές, για όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και τα νέα βήματα της εταιρείας.

Σίγουρα ένα πρατήριο του Chalkias Group είναι κοντά σου:

  1. 1ο χλμ. Λαμίας – Αθηνών
  2. Άγιος Τρύφωνας, Λαμία
  3. Σ.Σ. Λιανοκλαδίου, Λαμία
  4. Γαλανέϊκα, Λαμία
  5. 31ο ΠΕΟ Λαμίας – Λάρισας, Δομοκός

Chalkias Group
Υπεύθυνος: Χαλκιάς Δημήτριος
Τηλ. 22310 22132 | 22310 67650-51 | 6975860078
Site: chalkiasgroup.gr
Instagram: chalkias.group

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση