Ράχες: Την Κυριακή ο dj Θοδωρής Τριανταφύλλου στη «BRISEIΔΑ»!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 10:12 Ράχες: Την Κυριακή ο dj Θοδωρής Τριανταφύλλου στη «BRISEIΔΑ»!

Το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου η «BRISEIΔΑ» υποδέχεται τον διεθνούς φήμης dj Thodoris Triantafillou σε ένα πάρτυ δίπλα στο κύμα!

O Thodoris Triantafillou είναι ο κορυφαίος Έλληνας παραγωγός των τελευταίων ετών, οι παραγωγές του κυκλοφορούν από τα καλύτερα δισκογραφικά label παγκοσμίως, οι εμφανίσεις του αμέτρητες σε Ελλάδα και εξωτερικό, μαζί με το συνεργάτη του CJ Jeff αποτελούν το πιο καυτό ηλεκτρονικό δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα…. τα λόγια είναι περιττά ένα event που δεν πρέπει να χάσει κανείς

To party θα είναι μοναδικό, ο ήλιος θα καίει την άμμο, απολαυστικά ποτά θα μας δροσίζουν και η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε την αγαπημένη σας παρέα μαζί!

Η μουσική του Thodori Triantafillou θα μας συντροφεύει μέχρι αργά το απόγευμα...

Η «BRISEIΔΑ» έχει φορέσει τα καλά της και μας προσφέρει όλα όσα μας έλειπαν σε μία άκρως οργανωμένη ακρογιαλιά!

Είναι σίγουρο πως θα βρεις αυτό που ψάχνεις… Μενού για όλα τα γούστα, πολλές δροσιστικές επιλογές για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού και φυσικά ένα άκρως φιλικό περιβάλλον!

«BRISEIΔΑ»
Air, Water, Drinks
Φάρος Ραχών, Φθιώτιδα
Instagram: briseidaraches
Facebook: Briseida Raches

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση