Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δωρεάν συμμετοχή στο ΚΔΑΠ «Το δέντρο της γνώσης»!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 08:48 Λαμία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δωρεάν συμμετοχή στο ΚΔΑΠ «Το δέντρο της γνώσης»!

Το ΚΔΑΠ «Το δέντρο της γνώσης», Ασωπού 17 στη Λαμία, είναι έτοιμο να υποδεχθεί και φέτος όλους τους μικρούς μας φίλους, διαθέτοντας αμέτρητες δραστηριότητες!!!

Έχοντας λάβει το voucher, μπορείτε να εγγράψετε ΔΩΡΕΑΝ το παιδί σας για 11 μήνες, για το σχολικό έτος 2022/23 στο ΚΔΑΠ «Το δέντρο της γνώσης».

Οι αιτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 17 Αυγούστου!

Από φέτος αίτηση μπορούν να υποβάλλουν και όσοι εργάζονται στο δημόσιο!

Για ραντεβού πρώτης γνωριμίας και για να σας βοηθήσουμε στην υποβολή της αίτησης, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 6995066556 και 2231 308403

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εναρμόνιση της οικογενειακής με την επαγγελματική ζωή" λειτουργεί στην πόλη μας για το σχολικό έτος 2022/23 το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «Το δέντρο της γνώσης».

Παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών απασχολούνται καθημερινά σε ομαδικές ή ατομικές δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες για την ασφαλή ψυχαγωγία και ανάπτυξη των μικρών μας φίλων, υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων παιδαγωγών.

Δώστε λοιπόν στα παιδιά σας, μέσα από τις δομές του ΚΔΑΠ «Το δέντρο της γνώσης», ευκαιρίες για καθημερινό δημιουργικό παιχνίδι και ευχάριστες στιγμές καταναλώνοντας ποιοτικά τον ελεύθερο τους χρόνο!

ΚΔΑΠ «Το δέντρο της γνώσης»
Κύπρου και Ασωπού 17, Λαμία
Υπεύθυνη: Φερονίκη Κοκκίνου
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6995066556 και 2231 308403
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site:
kdaplamiatodentrotisgnosis.gr
Facebook: ΚΔΑΠ "Το δέντρο της γνώσης"
Instagram: kdap_todentrotisgnosis