Απόψε: Η διάσημη dj XENIA GHALI στο Casa de Papel στην Παύλιανη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 20:00 Απόψε: Η διάσημη dj XENIA GHALI στο Casa de Papel στην Παύλιανη

Το Casa de Papel, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, υποδέχεται την XENIA GHALI για το μεγαλύτερο party του καλοκαιριού!

Η Xenia έρχεται για μια ακόμα μοναδική παράσταση με house και dance yoga μέσα στη φύση στο Casa de Papel τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 10:00 το βράδυ!!!

Το Παρκάκι της Παύλιανης και το Casa de Papel, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου και μας το αποδεικνύουν συνεχώς!

Μετά την τεράστια επιτυχία του προηγούμενου party της Xenia Ghali, επιστρέφει για να μας γεμίσει θετική ενέργεια και να ανεβάσει και άλλο τη θερμοκρασία!

Η Xenia τα τελευταία χρόνια ζει ανάμεσα σε Αθήνα και Νέα Υόρκη καθώς ανήκει στο δυναμικό της Mr 305 inc του διάσημου ράπερ Pitbull.

 

 

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα ενώ το τραγούδι της Lay in your arms συνοδεύεται από video clip με τα κορίτσια του GNTM.

Ένα μοναδικό πάρτι μέσα στη φύση που σίγουρα δε θέλεις να χάσεις!

Casa de Papel
The choise you know
Παρκάκι Παύλιανης
Kρατήσεις: 6934900539
Facebook:
La Case de Papel Pavliani
Instagram: lacasadepapel.pavliani

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση