Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ευχαριστώ του Κ.Δ.ΑΠ. Α.με.Α. ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ στο Μητροπολίτη για τη φιλοξενία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 13:55 Το ευχαριστώ του Κ.Δ.ΑΠ. Α.με.Α. ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ στο Μητροπολίτη για τη φιλοξενία

Στο κατασκηνωτικό κέντρο της Ι.Μ.Φθιώτιδας "Η Αγ.Αικατερίνη" τα παιδιά από το Κ.Δ.ΑΠ. Α.με.Α. ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και τα πλατύτερα χαμόγελα ολοκληρώθηκε η φιλοξενία, μετά από πολλά χρόνια, των παιδιών με αναπηρία του Κ.Δ.ΑΠ. Α.με.Α. ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ και των εξειδικευμένων συνοδών τους σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, κηδεμόνων και Φίλων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φθιώτιδας,στο κατασκηνωτικό κέντρο της Ι.Μ.Φθιώτιδας "Η Αγ.Αικατερίνη" στο Καινούργιο Φθιώτιδας κατά το χρονικό διάστημα 1-7 Αυγούστου.

Ήταν η πρώτη χρονιά μετά από αρκετά χρόνια που πραγματοποιήθηκε η φιλοξενία αυτή και "στέφθηκε" με απόλυτη επιτυχία και με τους καλύτερους οιωνούς για συνέχιση και παγίωση, ώστε η φιλοξενία των παιδιών με αναπηρία στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Φθιώτιδας να γίνει θεσμός.

Ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας και του Κ.Δ.ΑΠ.Α.μεΑ. "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" Παναγιώτης Παπαδήμας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγγελάκης Παναγιώτης ευχαρίστησαν θερμά το μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών για τη φιλοξενία που παρείχε στα παιδιά με αναπηρία και την ευαισθησία που πάντοτε δείχνει.