Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Citroën Καρέλλης στο ΕΚΟ Rally Acropolis 2022!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 08:02 Η Citroën Καρέλλης στο ΕΚΟ Rally Acropolis 2022!

O Λαμιώτης Χρυσόστομος Καρέλλης με συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα στο ΕΚΟ Rally Acropolis 2022 - Mια σημαντική ελληνική συμμετοχή!

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης (με συμμετοχή σε δύο Acropolis, με πολλές διακρίσεις, πολυνίκης σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017) και ο Λεωνίδας Μαχαίρας ως συνοδηγός (με 172 εκκινήσεις και 12 νίκες, αλλά και δύο πρωταθλήματα το 2011 και 2016), θα είναι ένα ακόμα έμπειρο Ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει στο φετινό Rally Acropolis με ένα Citroën C3 R2. Το αυτοκίνητο είναι εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT υποστηριζόμενη από την Citroën Racing εδώ και χρόνια.

Το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης – Μαχαίρας, θα αγωνισθεί με την υποστήριξη της Citroën Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας και ακόμη με την χορηγία των: DHL, Euro Repar, την πανευρωπαϊκή αλυσίδα συνεργείων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, αλλά και την Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroën, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, στη Στερεά Ελλάδα.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης, δήλωσε με την ανακοίνωση της συμμετοχής του στο φετινό Rally Acropolis:
«Η Karellis Group, με 40 χρόνια ενασχόλησης στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου στη Στερεά Ελλάδα, όχι μόνο αγαπάει αυτό που κάνει, αλλά πιστεύει και συμβάλει διαρκώς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο οποίος προσφέρει πολλά στην εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και στην ασφάλεια στους δρόμους. Από αυτή την εμπειρία μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αντλούμε και οι ίδιοι τεχνογνωσία, την οποία και εφαρμόζουμε για την ανάπτυξη των τεχνικών υπηρεσιών service & after sales προς όλους τους πελάτες της Karellis Group.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι στο DNA μας, γι’ αυτό και συμμετέχουμε ενεργά, βοηθώντας με όλα τα μέσα που διαθέτουμε σε διάφορα επίπεδα. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε το αγαπητό σε όλους μας Rally Acropolis, που αδιαμφησβήτητα συμβάλει στην εθνική οικονομία, αλλά και στην τοπική κοινωνία, στους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος WRC.»

Το αυτοκίνητο που θα τρέξει είναι το C3 Rally2 με κινητήρα 1.6 λίτρων, που αποδίδει 282 ίππους με κίνηση και στους 4 τροχούς.
H παρουσίαση του αυτοκίνητου και της Ομάδας θα γίνει σε ειδικό χώρο στην Παύλιανη στον χώρο των δοκιμών της ειδικής «Καλοσκοπή» στις 4/9, παρουσία δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ευρύτερης κοινωνίας.

Σχετικά με την Citroën: Η υπογραφή της εταιρίας, “Inspired by You” συμπυκνώνει τη φιλοσοφία της Citroën, η οποία βασίζεται στο πάθος για το σχεδιασμό και κατασκευή τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών, τα οποία προσφέρουν απτά οφέλη στους καταναλωτές. Η εκτενής γκάμα των μοντέλων της Citroën εστιάζει στις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους αλλά και τη χρηστικότητα τους. Η Citroën ιδρύθηκε το 1919 από τον André Citroën και από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εντυπωσίασε με την εφαρμογή προηγμένων  μεθόδων  παραγωγής, που εξασφάλιζαν τη διάθεση αυτοκινήτων με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές. Η ιστορία των 103 Χρόνων της Citroën είναι γεμάτη από πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες επηρέασαν όχι μόνο την πορεία της μάρκας, αλλά και συνολικά της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με τη φιλοσοφία των αγώνων να βρίσκεται βαθιά ριζωμένη στα γονίδια της, η Citroën γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία και σε αυτό το ιδιαίτερα απαιτητικό πεδίο για ανθρώπους και μηχανές. Με πολυάριθμες διακρίσεις και νίκες στους αγώνες ράλι, αλλά και στα ράλι αντοχής, η Citroën περνά την εμπειρία της μέσα από τις ακραίες συνθήκες των αγώνων στα αυτοκίνητα παραγωγής. Έχοντας κατακτήσει 8 τίτλους κατασκευαστών και 9 τίτλους οδηγών, έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC), ενώ στο πλούσιο αγωνιστικό παλμαρέ της Citroën καταγράφεται ως ο μόνος κατασκευαστής που ξεπέρασε τις 100 νίκες στο WRC,  συνολικά 102, σηματοδοτώντας νέο ορόσημο για το πιο δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα Ράλι στον κόσμο.

Η Citroën Ελλάς ιδρύθηκε το 1965 και από τότε αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα των οχημάτων Citroën στην Ελλάδα. Με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω της παροχής ιδιαιτέρως ποιοτικών υπηρεσιών, η Citroën Ελλάς ακολουθεί μια ιδιαίτερα δυναμική πορεία, με ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.  
Μάθετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα www.citroen.gr 

Σχετικά με την Karellis Group: Η Karellis Group ξεκίνησε πριν 40 χρόνια και ήταν από τους πρώτους επίσημους αντιπροσώπους της Citroën στην Ελλάδα από τον Παναγιώτη Καρέλλη. Με τα χρόνια, βλέποντας την ανάγκη για μια σφαιρική κάλυψη των αναγκών της αυτοκίνησης και με την σημαντική συμβολή της νέας γενιάς του Χρυσόστομου Καρέλλη, εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα εμπορίας επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων στη Στερεά Ελλάδα. Οι 3 αντιπροσωπείες των Μαρκών Citroën, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, η ολοκληρωμένη μονάδα τεχνικής εξυπηρέτησης & ανταλλακτικών και οι νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες για το μέλλον του mobility, αποτελούν το σύγχρονο προφίλ του Ομίλου, που τον καθιστούν μία από τις πιο ολοκληρωμένες κάθετες μονάδες σε πανελλαδικό επίπεδο.

 

 

Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Cintroen για την Φθιώτιδα.

Για περισσότερες πληροφορίες στα Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και να οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroen.