ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ: Όλες οι δράσεις ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 08:24 ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ: Όλες οι δράσεις ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Το πιο εναλλακτικό ΚΔΑΠ της Φθιώτιδας εξελίσσεται διαρκώς και ως Πολυδύναμη Εκπαιδευτική Δομή είναι έτοιμο να υποδεχθεί τη σχολική χρονιά 2022-2023, εντελώς ανανεωμένο.

ΟΛΕΣ οι ΔΡΑΣΕΙΣ, του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Σ΄ έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς, το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα δράσεων και δραστηριοτήτων του, προσφέρει στα παιδιά όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να ανακαλύψουν  τα ταλέντα και τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους, να διευρύνουν τη δημιουργικότητα τους, να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους, να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να πραγματοποιήσουν τα Παιδικά τους Όνειρα!

Η “ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΤΑΞΗ”, 600 τμ2, οι υπερσύγχρονες και υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις, το αυστηρώς επιλεγμένο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, το υποστηρικτικό, ποιοτικό και παιδοκεντρικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, η “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ”, με τη συνεργασία της eduACT | Education Unlimited, η ΝΕΑ Εκπαιδευτική Δράση “Kids’ College” είναι μερικοί από τους λόγους για να επιλέξει ένας γονέας το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ για το παιδί του.

Το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ είναι ένα πρωτοποριακό και πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, όπου το παιδί έχει τη δυνατότητα να αξιοποιεί εποικοδομητικά το χρόνο του μέσα από δραστηριότητες που το βοηθούν να ανακαλύπτει, να εκφράζεται και να δημιουργεί, χρησιμοποιώντας όλες του τις αισθήσεις!

Το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, το Εναλλακτικό ΚΔΑΠ της πόλης μας, συνεχίζει δυναμικά τη δράση του, με νέα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα πολιτιστικής και περιβαλλοντικής αγωγής, μουσικής, θεάτρου και κίνησης, εικαστικών τεχνών, σκακιού, εκπαιδευτικής ρομποτικής και άλλων ποικιλόμορφων δημιουργικών δραστηριοτήτων, προσφέροντας στα παιδιά μας ακόμη περισσότερα εφόδια για ένα Καλύτερο Μέλλον!!!

Το ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ λειτουργεί ως ΚΔΑΠ και αποτελεί επιλέξιμη δομή μέσω ΕΣΠΑ.

Φιλοξενεί παιδιά από 5 έως 12 ετών και μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής του παιδιού σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Κάντε άμεσα την εγγραφή του, για να εξασφαλίσετε θέση σε έναν υπέροχο κόσμο έμπνευσης και δημιουργίας!

Στον κόσμο που πλάθονται τα πιο όμορφα Παιδικά Όνειρα και η Παιδική Τέχνη ανοίγει διάπλατα τα φτερά της!

Στον μοναδικό και υπέροχο κόσμο του ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ!

Ένα ακόμη καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που φιλοξενείται στο Ονειροπλαστείο, είναι το “ARKKI School of Αrchitecture”.

Τα εργαστήρια του πιο πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος της Ευρώπης, που ήρθε στη χώρα μας από την Φινλανδία, πραγματοποιούνται αποκλειστικά στο ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, σε ολιγομελή τμήματα!

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το ΚΔΑΠ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ και το “ARKKI School of Αrchitecture”, καθώς και για αιτήσεις εγγραφών, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ, κ. Βιβή Σεβαστού.

Τηλέφωνα: 22310 38261 & 6979013890

Web page: oneiroplasteio.gr

Ηρώων Πολυτεχνείου 53, Νεάπολη,  Λαμία

Τα καλύτερα… είναι ΕΔΩ!!!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση