Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο τα Τεχνικά επαγγέλματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 08:20 Επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο τα Τεχνικά επαγγέλματα

Σήμερα όσο ποτέ το ερώτημα τι ξέρεις να κάνεις στην πράξη για να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας έρχεται και επανέρχεται ζητώντας μια ρεαλιστική και πειστική απάντηση!

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ μια σχολή φτιαγμένη από μηχανικούς βοηθά κάθε χρόνο δεκάδες σπουδαστές να βρουν το δρόμο τους στον επαγγελματικό στίβο με υψηλού επιπέδου κατάρτιση και στις απαιτητικές ειδικότητες του ευρύτερου Μηχανολογικού, Ηλεκτρο-λογικού και Κατασκευαστικού τομέα. Ειδικότερα μπορείτε να σπουδάσετε:

  • Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων- Αυτοματισμών
  • Τεχνικός Ψύξης, Αερισμού, Κλιματισμού
  • Τεχνικός Θερμικών εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου – Πετρελαίου
  • Τεχνικός Μηχανοτρονικής – Μηχανικός Αυτοκινήτων
  • Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών
  • Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών- Πληροφορικής
  • Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό & διακόσμηση
  • Σχεδιαστής Δομικών Έργων & Γεωπληροφορικής

Οι σπουδές οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα, που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατοχυρώνει επαγγελματικά δικαιώματα, ανάλογα με την ειδικότητα, ενώ παρέχεται αναβολή στράτευσης στους καταρτιζόμενους.

Εξασφαλισμένη Πρακτική Άσκηση και διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας μέσω του πρότυπου γραφείου Συμβουλευτικής και Σταδιοδρομίας

Θα θέλαμε να επισημάνουμε την αναγκαιότητα της Κρατικής Πιστοποίησης για την ολοκλήρωση των σπουδών και την απόκτηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων από τους φορείς της Πολιτείας. Στο Θεσσαλικό ΙΕΚ δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον θέμα αυτό με ειδική προετοιμασία.

Πληροφορίες - Εγγραφές
Διεύθυνση: Αθηνών 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231027500
Email: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: thessalikoiek.gr
Facebook: Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος
Instagram: thessalikoiek

 

 ΚΑΝΕ ONLINE ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ