«Lamia EXPO 22»: Έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 08:40 «Lamia EXPO 22»: Έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή

Την Παρασκευή το πρώτο βήμα επανεκκίνησης του θεσμού της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας αλλά και της εξαιρετικά σημαντικής υποδομής για τον τόπο…

Όλα είναι έτοιμα να ξανανοίξουν, μετά από 6,5 περίπου χρόνια, οι πόρτες της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας για τη μεγάλη έκθεση «Lamia EXPO 22» που ξεκινά την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 12:00’ το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Το πρωί της Πέμπτης (22/9) ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης και ο Πρόεδρος της ΠΕΛ Λεωνίδας Κωστόπουλος, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για την επανεκκίνηση του θεσμού της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, αλλά και για τις προοπτικές που ανοίγονται με το νέο σχέδιο που εκτυλίσσεται για την πραγματοποίηση μιας εξαιρετικά σημαντικής υποδομής που θα αποτελέσει πραγματικό μοχλό ανάπτυξης για τον τόπο.

Δείτε το βίντεο:

Η Lamia Expo είναι μια γενική έκθεση με πολλές συμμετοχές από ευρύ επαγγελματικό φάσμα. Αποτελεί πόλο έλξης για τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό.

Την πρώτη ημέρα έχει προγραμματιστεί μεγάλη συναυλία με Stavento και Ιόλη Πενταρά.

(Δείτε λεπτομέρειες για τη συναυλία και τα εισιτήρια ΕΔΩ).

Στη Lamia Expo υπάρχει πληθώρα επιλογών στους τομείς της έκθεσης, οι οποίοι θα καλύψουν όλα τα ενδιαφέροντα και αφορούν:

Τρόφιμα, Βιολογικά προϊόντα, Ποτά, Τεχνολογία τροφίμων και ποτών, Δόμηση, Κατοικία, Ενέργεια - Τεχνολογία Περιβάλλοντος - Εναλλακτικές μορφές ενέργειας, Αγροτικό τομέα, Παιδί & Εκπαίδευση, Γυναικεία Ομορφιά, ΜΜΕ - Διαφήμιση - Πληροφορική, Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα - Ποδήλατο.

Η Έκθεση Lamia Expo είναι ένα μεγάλο γεγονός το οποίο αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε επαγγελματίες και κοινό της Στερεάς Ελλάδας, και όχι μόνο!

Στο www.lamiaexpo.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση