Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η εταιρεία φωτοβολταϊκών «Enersys» στη Lamia Expo 22

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 08:16 Λαμία: Η εταιρεία φωτοβολταϊκών «Enersys» στη Lamia Expo 22

Μάθε όσα θες να ξέρεις για τα Φωτοβολταϊκά συστήματα, στη Lamia Expo 22.

Τι είπε στο LamiaReport o ηλεκτρολόγος μηχανικός, Κωνσταντίνος Συλαίος για τα φωτοβολταϊκά συστήματα και τις νέες τεχνολογίες.

Η φετινή Lamia Expo 22 αποτελεί μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία, καθώς πρόκειται για την αναβίωση του θεσμού της ιστορικής Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Σας περιμένει μέχρι και την Τετάρτη 28/09/22 στις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ.

Εκεί, λοιπόν, θα βρείτε και τη γνωστή εταιρεία φωτοβολταϊκών συστημάτων ENERSYS, (Κτήριο Β, περίπτερο 23) με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών έργων.

Το LamiaReport επισκέφθηκε τη Lamia Expo 22 και συζήτησε με τον ιδιοκτήτη της ENERSYS κ. Συλαίο Κωνσταντίνο όλες τις εξελίξεις στον τομέα των φωτοβολταϊκών.

Διαβάστε τι μας είπε:

LR: Πάνω σε ποια θέματα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι επισκέπτες που θα έρθουν στο περίπτερό σας;

Κατ’ αρχάς θα θέλαμε ως εταιρεία, αλλά και εγώ ο ίδιος προσωπικά, να χαιρετίσουμε την πρωτοβουλία της Lamia Expo 22, ευελπιστώντας να γίνει και πάλι θεσμός, δίνοντας νέα πνοή στην επιχειρηματική ζωής της πόλη μας.

Αναφορικά με την ερώτησή σας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις μικρές όπως οικιακά, μεσαίες όπως αγροτικές και πιο μεγάλες όπως οι εμπορικές.

Επιπλέον, θα κατανοήσουν την αναγκαιότητα της έγκαιρης, κατάθεσης νέων αιτήσεων για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, παρά το γεγονός ότι τα δίκτυα σήμερα είναι κορεσμένα.

Παράλληλα, θα λάβουν συμβουλές και προτεινόμενες λύσεις στο πολύ σημαντικό ζήτημα της εμπρόθεσμης κατάθεσης των εγγυητικών επιστολών έως τις 4 Νοεμβρίου, για τις αιτήσεις που βρίσκονται σε καθεστώς εκκρεμότητας.

LR: Το τελευταίο διάστημα ο κόσμος έχει δει τους λογαριασμούς του ρεύματος να "φουσκώνουν". Εσείς είστε έτοιμοι να παρέχετε οικονομικές και αποδοτικές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας;

Πολύ σωστά! Το θέμα της ενεργειακής κρίσης μάς αφορά όλους και πιστέψτε μας, η λύση του netmetering (ενεργειακός συμψηφισμός) αποτελεί ίσως τη μοναδική ολοκληρωμένη επιλογή απέναντι στο πρόβλημα του ενεργειακού κόστους.

Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους κύριους λόγους της δυναμικής μας παρουσίας στη LamiaExpo 22, ώστε να υποδείξουμε στους επισκέπτες τους τρόπους και τα μέσα προκειμένου να μειώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος στο σπίτι ή την επιχείρησή τους.

LR: Τι θα δει στο περίπτερό σας ο κόσμος;

Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τα μέρη που αποτελούν μία φωτοβολταϊκή εγκατάσταση, είτε πρόκειται για ένα μικρό, είτε για ένα μεγαλύτερου μεγέθους σύστημα.

Πιο συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά:

  • Κινητές βάσεις μονού άξονα (tracker) της εταιρείας DEGGER
  • Σταθερές βάσεις τεσσάρων εποχών της εταιρείας ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ
  • Φωτοβολταϊκά πάνελ διπλής όψεως (bifacial) τελευταίας τεχνολογίας που παράγουν ενέργεια και από τις δύο πλευρές
  • Αντιστροφείς (inverters) επώνυμων οίκων με συστήματα τηλεμετρίας
  • Υποσταθμό Μέσης Τάσης

LR: Πολύ ωραία και ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά ο κόσμος θα ήθελε να μάθει πόσο κοστίζει η εγκατάσταση για τις δικές του ανάγκες. Εσείς πώς μπορείτε να εξυπηρετήσετε αυτή την ανάγκη;

Ο χρόνος του κόσμου είναι πολύτιμος και η εταιρεία μας τον σέβεται απόλυτα. Γι΄αυτό τον λόγο έχουμε προκαταβολικά αφιερώσει εμείς τον δικό μας χρόνο, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα φιλικό στη χρήση λογισμικό αυτόματου υπολογισμού του κόστους και έκδοσης προσφορών, ανάλογα με τα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά κάθε ενδιαφερόμενου ξεχωριστά.

Έτσι, οι επισκέπτες μας έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν ζωντανά εναλλακτικά σενάρια για τα οικονομοτεχνικά δεδομένα του έργου τους και να λάβουν άμεσα προσφορές στο email τους ή να τις εκδώσουν αργότερα στην ιστοσελίδα.

ENERSYS
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231038656 και 6949206430
Διεύθυνση: Παπαποστόλου 37, Λαμία
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Enersys