Λαμία: Clinical Pilates με νέα θεραπευτικά προγράμματα, μόνο στο «MTS Center»!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 09:25 Λαμία: Clinical Pilates με νέα θεραπευτικά προγράμματα, μόνο στο «MTS Center»!

Άρχισαν οι εγγραφές στα νέα θεραπευτικά προγράμματα άσκησης, του Clinical Pilates του «MTS Center» Λαμίας!

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας για όλους εσάς, για τους μήνες Οκτώβριο - Νοέμβριο - Δεκέμβριο!

Οι 8 συνεδρίες Clinical Pilates από 80€ το μήνα τώρα 65€

Οι 10 συνεδρίες Clinical Pilates από 100€ το μήνα τώρα 80€

Οι 12 συνεδρίες Clinical Pilates από 120€ το μήνα τώρα 90€

Ακόμη πρόλαβε έως τις 10 Οκτωβρίου το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα!

Το ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο μας προσωπικό σας εισάγει στην θεραπευτική άσκηση με το MTS θεραπευτικό πρόγραμμα ασκήσεων σχεδιασμένο για εσάς από όλη την ομάδα του «MTS Center».

Το MTS Clinical Pilates Program είναι ένα εξατομικευμένο ολιστικό πρόγραμμα θεραπευτικών ασκήσεων που έχει ανάγκη ο κάθε ένας από εμάς ανεξαρτήτου ηλικίας τόσο για την πρόληψη όσο και για την θεραπεία συγκεκριμένων παθήσεων και περιλαμβάνει:

  • Ασκήσεις διδασκαλίας διαφραγματικής αναπνοής για την χαλάρωση του οργανισμού, την αντιμετώπιση της χρόνιας κόπωσης, την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και της σπλαχνικής λειτουργίας.
  • Ασκήσεις σταθεροποίησης λεκάνης για την αντιμετώπιση της αστάθειας της μέσης που οδηγεί σε οσφυαλγία.
  • Ασκήσεις πυελικού εδάφους για την αντιμετώπιση χαλάρωσης των πυελικών μυών που οδηγούν σε προβλήματα ακράτειας και γεννητικές δυσλειτουργίες.
  • Διατατικές ασκήσεις σε βασικούς μυς της λεκάνης του θώρακα και των άνω και κάτω άκρων ως πρόληψη σε μια σειρά παθήσεων αυτών των δομών όπως κύφωση, οσφυαλγία, αυχενικό σύνδρομο και τενοντίτιδες.

Το MTS Clinical Pilates Program παρέχεται μετά από λεπτομερή κλινική αξιολόγηση σε κάθε επισκέπτη του κέντρου μας, συνοδευόμενο από δωρεάν πελματογράφημα και εξέταση των βιομετρικών σας στοιχείων. Και αποτελεί την βάση των κορυφαίων θεραπευτικών μας προγραμμάτων που πρώτοι εμείς φέραμε για εσάς στην πόλη της Λαμίας στα πλαίσια της θεραπευτικής άσκησης του Clinical Pilates, όπως:

  • To Clinical Pilates Reformer / Chair / Tower
  • Το Clinical Pilates MAT
  • Το Clinical Pilates για εγκύους (κατόπιν γραπτής συναίνεσης του θεράποντος ιατρού).

Οφέλη του MTS Clinical Pilates:

  • Πρωτίστως εκμάθηση της σωστής εφαρμογής των βασικών αρχών του Pilates για την πλήρη αποφυγή κακώσεων κατά την συχνή λανθασμένη χρήση του από μη εξειδικευμένους στο Clinical Pilates εκπαιδευτές.
  • Διατήρηση του αποτελέσματος θεραπείας και ολοκλήρωση της αποκατάστασης.
  • Βελτίωση της στάσης μέσα από την ενδυνάμωση των «σταθεροποιών μυών» της σπονδυλικής στήλης.
  • Βελτίωση της ισορροπίας και αύξηση της κινητικότητας.
  • Έλεγχο και βελτίωση της διαφραγματικής αναπνοής.
  • Άριστη μέθοδο αποκατάστασης τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων βάσει διεθνούς βιβλιογραφίας.
  • Βοηθάει στη αντιμετώπιση του πόνου και των δυσλειτουργιών.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία του «MTS Center» με γνώμονα το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα, σας τονίζουμε ότι όλα τα προγράμματα του κέντρου θεραπευτικής άσκησης είναι εξατομικευμένα (Personal), το πολύ 3-4 ατόμων, σε τιμές όμως ομαδικών προγραμμάτων αναλογιζόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες αφού στόχος μας είναι να μην αποτελέσει η τιμή εμπόδιο σε κάθε έναν από εσάς που έχει πραγματική ανάγκη την άσκηση ως μέσο θεραπείας.

«ΜΤS CENTER» - ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ PILATES ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!

«Σε 10 μαθήματα θα νιώσεις τη διαφορά, σε 20 μαθήματα θα δεις την διαφορά, σε 30 έχεις ένα εντελώς καινούριο σώμα.»

Joseph Pilates

MTS Center (Manual Therapy System)
Βύρωνος 16, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22313 03959 και 6986622281
Facebook: MTS center Κέντρο Ολιστικής Χειροθεραπείας
Site: www.mtscenter.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση