Δωρεάν μαστογραφία για όλες τις γυναίκες από το MediOne σε Αταλάντη και Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 08:11 Δωρεάν μαστογραφία για όλες τις γυναίκες από το MediOne σε Αταλάντη και Λαμία

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά του καρκίνου του Μαστού.

Τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου MediOne Health Care δίνουν το σύνθημα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και χαρίζουν την συμμετοχή, σε όλες τις μαστογραφίες, στους ασφαλισμένους με ΕΟΠΥΥ, για όλο το μήνα Οκτώβριο.

Ο συγκεκριμένος γυναικολογικός έλεγχος αποτελεί την Νο1 πρόληψη κατά της μάστιγας του καρκίνου, πόσο μάλλον όταν γίνεται από απόλυτα καταρτισμένους ιατρούς, σε 100% ψηφιακό μαστογράφο τρισδιάστατης απεικόνισης με την χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας.

Στόχος της πρωτοβουλίας μας είναι η ευαισθητοποίηση των γυναικών, αναφορικά με την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Το προνόμιο αυτό αφορά το υποκατάστημα της Λαμίας και Αταλάντης.

Κλείστε τώρα το πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς!

MediOne Λαμίας
Διεύθυνση: Πανουργιά 11-13 και Λεωνίδου
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 32500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά: 07:00 - 22:00 Σάββατο: 07:00 - 15:00

MediOne Αταλάντης
Διεύθυνση: 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού Σκάλας-Αταλάντης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22330 80500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά: 07:00 - 21:00 Σάββατο: 08:00 - 14:30

www.medione.gr

Facebook: Όμιλος MediOne •Διαγνωστικά Κέντρα •Πολυιατρεία (Αταλάντη)

Instagram: medical_center_medione

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση