Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Lamia Night Run: Αποτελέσματα - ΒΙΝΤΕΟ - Φωτορεπορτάζ (1)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 09:18 Lamia Night Run: Αποτελέσματα - ΒΙΝΤΕΟ - Φωτορεπορτάζ (1)

Η Λαμία αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό του 1ου Sterea Run.

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας το Lamia Night Run.

Στον 8ο νυχτερινό αγώνα δρόμου της Λαμίας, που ήταν πηγή έμπνευσης για τη διεξαγωγή του 1ου Sterea Run, έμπειροι αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, γονείς και μικρά παιδιά πλημμύρισαν τους δρόμους σε μία μεγάλη αθλητική γιορτή.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ήταν η πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Παρουσιαστής της διοργάνωσης ήταν ο Κώστας Μαρτάκης, με συμπαρουσιαστές την Εύη Σταματίου και το Γιώργο Παπαντωνίου.

Όσοι έτρεξαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με φόντο τη νυχτερινή Λαμία. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και όλοι οι δρομείς αλλά και ο κόσμος, που παρακολούθησε το ξεχωριστό αυτό νυχτερινό αθλητικό δρώμενο έζησαν και φέτος μοναδικές στιγμές!

Νικητής στα 10 χλμ. ήταν ο Φώτης Ρηγόπουλος και στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Αναστασία Κούγκουλα.

Στη διαδρομή των 5 χλμ. νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Μακαρές και στις γυναίκες πρώτη έφτασε στον τερματισμό η Αντωνία Τσάπαλη. Στη φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε και αγώνας 2.500 μέτρων με νικητή στους άνδρες τον Αλέξανδρο Θυμιανόπουλο και στις γυναίκες τη Ματούλα Γκόβαρη.

Ακόμη έγινε και αγώνας σκυταλοδρομίας 2×5.000 μέτρα με νικητές τους Νίκο Κακαβά και Θάνο Ανδρούτσο. Στη σκυταλοδρομία πρώτο μικτό ζευγάρι ήταν η Αναστασία Θωμαΐδου και ο Παναγιώτης Αλιφέρης.

Την αυλαία των αγώνων άνοιξαν τα παιδιά ΑΜΕΑ που έτρεξαν 500 μέτρα και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Δείτε βίντεο:

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ (1) από τον 8ο νυχτερινό αγώνα δρόμου της Λαμίας.

Δείτε τη συνέχεια του φωτορεπορτάζ εδώ