Λαμία: Η 19Clouds προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες Διαδικτύου σε κάθε σας επιχείρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 09:20 Λαμία: Η 19Clouds προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες Διαδικτύου σε κάθε σας επιχείρηση

H 19Clouds είναι μία ελληνική εταιρεία και δυναμικά αναπτυσσόμενη, με έδρα της πόλη της Λαμίας. Δραστηριοποιείται στον χώρο του Web Hosting, του Radio Streaming, του Web Development και του Cloud Computing σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αρχή έγινε το 2005, με τα χρόνια αποκτήσαμε εμπειρία και τεχνογνωσία, προσφέροντας στους πελάτες μας αξιόπιστες υπηρεσίες. Γι'αυτό, το 2021 ιδρύσαμε μία εταιρεία παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαδικτύου.

Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε την "ψηφιακή ζωή" πιο εύκολη για τους ιδιώτες, τις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Δημιουργούμε τις υπηρεσίες μας με τεχνολογία κορυφαίας ποιότητας και προσφέρουμε εξαιρετική γρήγορη υποστήριξη 24/7.

Υπηρεσίες

  • Κατασκευή Ιστοσελίδων
  • Κατασκευή Eshop
  • Φιλοξενία Ιστοσελίδων (Web Hosting)
  • VPS Hosting
  • Radio Streaming
  • Backup service SaaS

Ο στόχος μας ήταν και είναι ξεκάθαρος. Αποτελεσματικές υπηρεσίες Διαδικτύου και οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας.

Στην 19CLOUDS, δεσμευόμαστε και για την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησή σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες και eShops, στα μέτρα της επιχείρησή σας, user friendly για την μέγιστη εμπειρία πλοήγησης των χρηστών και ασφάλεια με συνεχής ενημερώσεις των εφαρμογών.

Χρησιμοποιούμε μετρήσιμα εργαλεία, παρακολουθούμε την εξέλιξη της ιστοσελίδας σας και προτείνουμε τα επόμενα βήματα.

19CLOUDS
Όθωνος 1, Λαμία 35100
Φθιώτιδα, Ελλάδα
Τηλ.: +30.2231022277
Κιν.: +30.690 8395 648
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.19clouds.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση