Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 10:05 Το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Λαμία!

Μία πολύ σπουδαία αθλητική διοργάνωση υψηλού επιπέδου και αισθητικής, φιλοξενήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Χαλκιοπουλείου Σταδίου Λαμίας.

Το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και το Αθλητικό - Πολιτιστικό σωματείο "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας" σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.

Περίπου 300 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν σε ελεύθερα προγράμματα και χάρισαν ένα υπερθέαμα στους θεατές γεμάτο χάρη, λάμψη και ομορφιά !!!

Το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του πρωταθλήματος στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος, Δημήτρης Τζούφλας και Κώστας Αναστασίου, ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κυρίτσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος Μάνος Γέμελος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Ζαγκανάς, καθώς και ο μεγάλος χορηγός του Πρωταθλήματος Πανουργιάς Παπαϊωάνου, οι οποίοι χαιρέτισαν την πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και του τοπικού συλλόγου "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας" για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος στη Λαμία.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαμιέων ανέφερε ότι..."Χαίρομαι πραγματικά όταν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λαμιέων φιλοξενούνται τόσο προσεγμένες αθλητικές διοργανώσεις αυτού του επιπέδου!!!"

Την Κυριακή το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι αγώνες. Την ημέρα αυτή τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε... "είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε όλοι τον αθλητισμό στη ζωή μας καθώς είναι πολλαπλά τα οφέλη τόσο για το σώμα μας όσο και για την ψυχή μας"  και παρακίνησε όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η απονομή των βραβείων στις νικήτριες ομάδες έγινε από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραϊσκο, τον αναπληρωτή του Θανάση Ντούζγο, τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Φώσκολο, την Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βίβιαν Αργύρη, τον Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργο Κοτρωνιά και από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο κύριος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ήταν ο μεγάλος χορηγός αυτής της σημαντικής διοργάνωσης και συνεχάρη αθλήτριες και προπονήτριες καθώς και όλους όσους συνετέλεσαν στην διοργάνωση αυτή. Μέσα από τον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων δήλωσε: "Είναι προς όφελος της κοινωνίας μας η διεξαγωγή τέτοιων πρωταθλημάτων.

Αναδεικνύονται νέα ταλέντα που στο μέλλον θα πλαισιώσουν την Εθνική μας ομάδα. Ευελπιστώ και ως παράγοντας του αθλητισμού, να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας τις κατάλληλες συνθήκες, τις υποδομές και τα μέσα, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικούν προκρίσεις, πρωτιές κάνοντας μας υπερήφανους!"

Οι προπονήτριες της "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας" Ρούλια Άννα και Ρούλια Νατάσα συγχαίρουν όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο 7ο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής καθώς και τις προπονήτριες του και υπόσχονται ότι αυτό ήταν η αρχή και για άλλες σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις στην πόλη της Λαμίας.

Ο σύλλογος της Λαμίας, η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας συμμετείχε με τέσσερις ομάδες.

- Κατηγορία 6-8 ετών short program οι αθλήτριες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες, ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

- Κατηγορία 10-12 short program, 6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΕΣΗ

- Κατηγορία 12-14 short program, 6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΕΣΗ

- Κατηγορία 14-16 short program, ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας ευχαριστεί τους χορηγούς επικοινωνίας Star κεντρικής Ελλάδας, Mag24, fonografos.net, τον γιατρό της ομάδας και Παθολόγο Κο Καλαντζή Κωνσταντίνο, τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Κο Στεφανή Κωνσταντίνο και όλους τους χορηγούς, που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό!

Τέλος τους γονείς των αθλητριών της ομάδας για την πολύτιμη βοήθειά τους!!!

Η Λαμία πάντα ψηλά!!!

Τα καλύτερα έρχονται!!!

LADIES’GYM ΛΑΜΙΑΣ
Αθηνών 197β - Νέα Άμπλιανη Λαμίας, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231053434
Όθωνος 40 - Λαμία, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231038998

Βρείτε μας στο Facebook: Άννα-Νατάσα Ρούλια (Ladies'gym Lamias)

και το Instagram: ΑΚΑΔ.ΡΥΘΜ.ΓΥΜΝ.Κ ΧΟΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Site: www.ladiesgym.gr