Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για πρώτη φορά στη Λαμία! Black Friday στο χώρο After Sales του αυτοκινήτου από την Karellis Group

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 08:44 Για πρώτη φορά στη Λαμία! Black Friday στο χώρο After Sales του αυτοκινήτου από την Karellis Group

Η Karellis Group, ο μεγαλύτερος Όμιλος στον χώρο εμπορίας αλλά και after sales του αυτοκινήτου και των δίκυκλων, στην Κεντρική Ελλάδα, πρωτοπορεί και πάλι με σημαντικές προσφορές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας, εργασίες φανοποιείας αλλά και σημαντικών μηχανικών επισκευών που θα κρατήσουν από τώρα μέχρι 30 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα φέτος, το Black Friday στο After Sales αυτοκινήτου έχει ένα όνομα!

Karellis Group!

Για πρώτη φορά Black Friday σε όλες τις εργασίες service και φανοποιείας με ειδικές προνομιακές τιμές θα ισχύσουν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Επίσης για όλες τις επιπλέον αναγκαίες εργασίες που θα πιστοποιηθούν μέσω video check, θα δοθεί προνομιακή έκπτωση για την ίδια περίοδο.

Το Video check είναι η απεικόνιση μέσω video σε πραγματικό χρόνο, προς τον κάτοχο του αυτοκινήτου, όταν διαπιστώνεται μια σημαντική βλάβη που δεν ήταν στην γνώση του ιδιοκτήτη.

Έτσι διασφαλίζεται όχι μόνο η διαφάνεια της διάγνωσης αλλά και η απεικόνιση σημαντικών μερών του αυτοκινήτου που διαφορετικά δεν θα γνώριζε ο ιδιοκτήτης.

Είναι μια ακόμη πρωτοπορία της Karellis Group για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων ανεξαρτήτου ηλικίας.

Black Friday στην Karellis Group, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου!

Μην το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 22310 23563 ή επισκεφθείτε το https://karellis-group.com/after-sales/