Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο Citroen C5 Χ: Στην Ελλάδα η ναυαρχίδα της Citroen

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 08:22 Νέο Citroen C5 Χ: Στην Ελλάδα η ναυαρχίδα της Citroen

Το στυλ του C5 X εκφράζει απόλυτα την σχεδιαστική φιλοσοφία της Citroën. Το C5 X είναι ένας μοναδικός συνδυασμός της κομψότητας ενός πολυτελούς sedan, του δυναμισμού ενός sport wagon και της αυξημένης απόστασης από το έδαφος ενός SUV.

Το C5 X προσφέρει πραγματική ηρεμία στους επιβάτες του, χάρη στην απόλυτη άνεση που παρέχεται από το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, με ένα χώρο επιβατών που είναι άξιος να χαρακτηριστεί κανονικό και αναπαυτικό σαλόνι.

Συμπεριλαμβανομένης της ολοκαίνουργιας ενεργής ανάρτησης Citroën Advanced Comfort και των καθισμάτων Advanced Comfort, το σύνολο είναι πραγματικά κορυφαίο σε ότι έχει να κάνει με την άνεση των επιβατών του.

Το C5 X διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία για να απλοποιεί τη ζωή των επιβατών του, με τη μεγάλη οθόνη του Head up Display, συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που μπορούν να υποστηρίξουν την ημιαυτόνομη οδήγηση και μια εντελώς νέα διεπαφή επικοινωνίας, με οθόνης αφής 12 ιντσών HD με αναγνώριση φωνητικών εντολών.

Η Citroën παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της, το C5 X, που φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των μεγάλων αυτοκινήτων, με ένα πρωτότυπο σχέδιο που συνδυάζει χαρακτηριστικά saloon και station wagon.

Το C5 X ανοίγει νέους δρόμους με την παγκόσμια πρεμιέρα της ενεργής ανάρτησης Citroën Advanced Comfort, η οποία ενισχύει περαιτέρω την εντύπωση του ταξιδιού με ένα μαγικό χαλί, μια αίσθηση που συνδέεται στενά με την ιστορία της Citroën.

Είναι πραγματική πρόσκληση για ταξίδια, με τον εσωτερικό χώρο που μοιάζει με σαλόνι και προσφέρει την αναγνωρισμένη άνεση των καθισμάτων Advanced Comfort, καθώς επίσης και απαράμιλλη ευρυχωρία, ιδιαίτερα για τους πίσω επιβάτες, στη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Ο χώρος αποσκευών με χωρητικότητα 545 λίτρων είναι ιδανικός για τις ανάγκες των πελατών που θα αναζητούσαν μεγάλη χωρητικότητα σε κάποιο station wagon. Η plug-in υβριδική έκδοση, με το ë-Comfort και την οδήγηση σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία για τις καθημερινές μετακινήσεις, ενισχύει την αίσθηση γαλήνης για τους επιβαίνοντες.

Αυτό το αίσθημα ευεξίας στην καμπίνα αυξάνεται επίσης από προηγμένες τεχνολογίες που απλοποιούν τη χρήση του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, η μεγάλη οθόνη Head Up Display, καθώς και μια σειρά λειτουργιών υποβοήθησης του οδηγού, όπως Highway Driver Assist ή τη νέα διεπαφή ψυχαγωγίας με κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών HD, φυσική αναγνώριση φωνής και προσαρμόσιμη οθόνη με widget ακριβώς όπως σε ένα tablet, βοηθούν τον οδηγό να είναι ακόμα πιο ξεκούραστος.

“Με το C5 X, η Citroën δημιούργησε ένα φιλόδοξο, μεγάλο όχημα τουρισμού, ένα πραγματικό εργαλείο για να κερδίσει πελάτες που έχουν την τάση όλο και περισσότερο να εξερευνήσουν τον κόσμο. Μια τολμηρή και πρωτότυπη πρόταση που ενσωματώνει πραγματικά όλη την τεχνογνωσία της Citroën: καινοτομία, φροντίδα και πάνω από όλα ευημερία στην καμπίνα που ανάγουμε εδώ ως μια συγκεκριμένη μορφή τέχνης για μια καλύτερη ζωή”.
Vincent Cobée, Citroën CEO

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr .