Λαμία: Κάντε στυλάτες αγορές με Black Friday εκπτώσεις έως -70% στα οπτικά «Παπαδημητρόπουλος»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 08:48 Λαμία: Κάντε στυλάτες αγορές με Black Friday εκπτώσεις έως -70% στα οπτικά «Παπαδημητρόπουλος»!

Κάντε δικά σας τα γυαλιά διάσημων οίκων, σε φοβερές Black Friday εκπτώσεις έως και -70%, από τον Οπτικό οίκο «Παπαδημητρόπουλος», Καποδιστρίου 3 στη Λαμία!

Ο οπτικός οίκος «Παπαδημητρόπουλος», στην οδό Καποδιστρίου 3, αποτελεί συνώνυμο των πιο στυλάτων και αυθεντικών γυαλιών οράσεως και ηλίου, για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Black Friday προσφορές έως και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου!

Στον «Παπαδημητρόπουλος» έχουν ετοιμάσει για εσάς, για όλη την εβδομάδα, απίθανες εκπτώσεις έως και -70%!

Επιλέξτε το δικό σας ζευγάρι γυαλιών, ανάμεσα σε: Balenciaga, MCM, Moncler, Dior, Chloe, Moschino, Trussardi, Alexander McQueen, Fendi, Miu Miu, Stella McCartney, RayBan, Zeus&Dione, Kaleos, Carrera.

Είναι γεγονός, ότι το όνομα «Παπαδημητρόπουλος» είναι συνδεδεμένο με τα οπτικά στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού από το 1932 φροντίζει την υγεία και την ομορφιά των ματιών μας.

Με την πολυετή πείρα, την εξειδίκευση και την υπευθυνότητά μας θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή των κατάλληλων γυαλιών ηλίου και οράσεως που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, για να επιλέξουμε μαζί τα γυαλιά που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας!

Οπτικός οίκος «Παπαδημητρόπουλος»
Καποδιστρίου 3 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231024404
Facebook: Papadimitropoulos Optika

Instagram: Papadimitropoulos_optics

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση