Λαμία: Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει στο Olvion

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 07:50 Λαμία: Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει στο Olvion

Αν ψάχνετε ακόμα τον παράδεισο των Χριστουγέννων μέσα στην πόλη μας, το Olvion είναι ο απόλυτος προορισμός.

Το κατάστημα Olvion βρίσκεται στην οδό Παλαιολόγου 4 στη Λαμία και είναι το καταλληλότερο μέρος για να βρεις όλα όσα λαχταράς για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Η Μαρία Διαμαντή, ιδιοκτήτρια και απόλυτα έμπειρη και αφοσιωμένη στη δουλειά της θα σας βοηθήσει να βρείτε όλα όσα ψάχνετε προκειμένου ο χώρος σας να «λουστεί» με την πιο γιορτινή διάθεση.

Το Olvion Workshop αναλαμβάνει να σας δώσει συμβουλές για το χώρο σας, αλλά και να πραγματοποιήσει τον πλήρη στολισμό του, με άψογο επαγγελματισμό και ξεχωριστές ιδέες.

Μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα δέντρα, πρωτότυπα στολίδια, ασυνήθιστα διακοσμητικά χώρου και δώρα που θα λατρέψουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είναι η πιο φωτεινή εποχή του χρόνου και όλοι αναζητούμε τρόπους να στολίσουμε το σπίτι μας, το χώρο μας αλλά και να κάνουμε τα πιο όμορφα και ξεχωριστά δώρα στους αγαπημένους μας.

Το κατάστημα αναλαμβάνει επίσης οτιδήποτε σχετίζεται με γάμο, βάπτιση και event.
Μέσα από την πολυετή τους εμπειρία, φροντίζουν να προσφέρουν πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για όλους, χωρίς φυσικά να παραλείψουν να κλέψουν την παράσταση!!!

Olvion Workshop
Παλαιολόγου 4, Λαμία

Τηλ. επικοινωνίας: 2231036002
Facebook: Όλβιον Γάμος-Βάπτιση
Instagram: Olvion

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση