Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνοδευτικά Μέτρα και Υπηρεσίες του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 08:08 Συνοδευτικά Μέτρα και Υπηρεσίες του προγράμματος ΤΕΒΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση σχετικά με τα Συνοδευτικά Μέτρα και τις Υπηρεσίες στα πλαίσια της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ» που υλοποιεί η Εταιρεία C.R.P. Ε.Π.Ε:

Στα πλαίσια της πράξης «Συνοδευτικά Μέτρα και Υπηρεσίες της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 Κ.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ με κωδικό ΟΠΣ 5029573 στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους(ΤΕΒΑ)2014-2020»

Ενημερώνουμε

τους Ωφελούμενους- Δικαιούχους  του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι, ο Δήμος Λαμιέων ως Επικεφαλής Εταίρος του προγράμματος, με  Συμπράττοντες φορείς (Ι.Μ. Φθιώτιδος, Δήμος Αμφίκλειας- Ελάτειας, Δήμος Δομοκού, Δήμος Καμένων Βούρλων, Δήμος Λοκρών, Δήμος Μακρακώμης, Δήμος Στυλίδας, Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας), σε συνεργασία με τη Συμβουλευτική Εταιρεία C.R.P. Ε.Π.Ε., υλοποιεί  την υπηρεσία : «Συνοδευτικά Μέτρα και Υπηρεσίες».

Συγκεκριμένα, τα  Συνοδευτικά Μέτρα που υλοποιεί η Συμβουλευτική Εταιρεία C.R.P. Ε.Π.Ε. είναι:

  1. Υπηρεσίες  Ψυχοκοινωνικής  Στήριξης-Ενδυνάμωσης κοινωνικής ένταξης (ενηλίκων).
  2. Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής Στήριξης- Ενδυνάμωση και κοινωνικής ένταξης (παιδιά).
  3. Πρόληψη και συμβουλές υγείας, ατομικής  υγιεινής  και υγιεινής διατροφής (ενήλικες & παιδιά).
  4. Συμβουλευτική για τη διαχείριση οικογενειακού προϋπολογισμού(ενήλικες) ατομική συμβουλευτική.
  5. Υπηρεσίες κοινωνικοποίησης παιδιών και δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης για παιδιά. (εργαστήρι ρομποτικής μέσω του προγράμματός LEGOSTEM,βιωματικές ομάδες παιδιών και εργαστήρι  δημιουργικότητας και φαντασίας).

Οι ωφελούμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και να ενημερωθούν σχετικά με το περιεχόμενο και την υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων στα Γραφεία της εταιρίας C.R.P. E.Π.Ε (2Οχ.λ.μ. ΝΕΟ Λαμίας – Αθηνών, 2231032406), καθώς και στο Δήμο Λαμιέων ( Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, 2231351041).