Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, δώρα και μεγάλες προσφορές στο Πολυκατάστημα "POLITIKOS"!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 09:43 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, δώρα και μεγάλες προσφορές στο Πολυκατάστημα "POLITIKOS"!

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Πολυκαταστήματος "POLITIKOS", σας προσκαλούν αυτή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, να γιορτάσετε μαζί τους την έναρξη της εορταστικής περιόδου και να ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων με Κεράσματα, Face Painting, Ζωγραφική, Κατασκευές, Μπαλόνια, πολλές Εκπλήξεις και ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Στους 7 ορόφους του φιλοξενεί περισσότερα από 300 Κορυφαία Fashion Brands, διαθέτει τμήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας, αξεσουάρ, τμήμα αθλητικών ειδών, εσωρούχων, ειδών σπιτιού κι ένα ολοκληρωμένο τμήμα καλλυντικών.

Ανακαλύψτε κι εσείς τις πιο συναρπαστικές ιδέες, για εορταστικά δώρα και προσωπικές αγορές, που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία!

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα συνεχιστεί και την επόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με νέες δράσεις που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Πολυκατάστημα "POLITIKOS"
Ο αγαπημένος μας γιορτινός προορισμός!

Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές!!!

Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ. Κέντρο: 22310 38604
e-shop:
politikos.gr