Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» υποδέχεται τη νέα συλλογή ρολογιών Bulova και σας προσφέρει μοναδικά δώρα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 11:03 Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» υποδέχεται τη νέα συλλογή ρολογιών Bulova και σας προσφέρει μοναδικά δώρα!

Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» με ενθουσιασμό σας προσκαλεί σε μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την Racing Time, την επίσημη αντιπροσωπεία της Bulova στην Ελλάδα!

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία, για να γνωρίσετε όλη τη συλλογή ρολογιών Bulova και παράλληλα να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας.

Επισκεφτείτε μας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και αυτόματα μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα μοναδικό ρολόι Bulova αξίας €320.

Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε το Bulova των ονείρων σας με έκπτωση 15% ΜΟΝΟ για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Το θρυλικό Precisionist, το συλλεκτικό Parking Meter, το εντυπωσιακό Maquina και όλα τα διαθέσιμα μοντέλα στην ελληνική αγορά σας περιμένουν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Να είστε όλοι εκεί!

Precisionist

Parking Meter

Maquina

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216
Facebook:
Κροντηρά
Instagram:
Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ
Site: www.krontira.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση