Λαμία: Εσύ γνωρίζεις για το εργαστήριο καλλυντικών που λειτουργεί στην πόλη μας;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 08:08 Λαμία: Εσύ γνωρίζεις για το εργαστήριο καλλυντικών που λειτουργεί στην πόλη μας;

Mon Tresor Natural Skincare: Μοναδικά, φυτικά καλλυντικά φτιαγμένα με μεράκι βρίσκονται στην πόλης μας, και συγκεκριμένα στην οδό Ροζ. Αγγελή 51! Δημιουργός των προϊόντων είναι η Έλενα Αναστασίου, Χημικός Μηχανικός από τη Λαμία!

Η Έλενα σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Πατρών, εργάστηκε σε Χημικό Εργαστήριο και στη συνέχεια, παράλληλα με τη διαρκή έρευνα και τα πειράματα, παρακολούθησε στο Εθνικό Καποδιστριακό: Παρασκευή Καλλυντικών από Φυσικές Πρώτες Ύλες και Φαρμακευτικά Φυτά.

Το εργαστήριο - Πρότυπο Εργαστήριο Παραγωγής και Συσκευασίας Καλλυντικών / Εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ - στεγάζεται επί της οδού Ροζάκη Αγγελή 51, γωνία με Αμαλίας (πλησίον Evita - απέναντι από Πολυκαταστήματος Πολιτικός).

Εκεί θα βρείς και το κατάστημα - χώρο διάθεσης των προϊόντων, μια Boutique Φυτικών Καλλλυντικών με ποικιλία ικανή να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας!

Κρέμες, Σέρουμ και Έλαια, προϊόντα με ενυδατική και αντιγηραντική δράση υπόσχονται μοναδική περιποίηση του δέρματός μας, χωρίς να το φορτώνουν με περιττά συστατικά.

Πέρασε από το κατάστημα και ζήτησε δείγματα για να δοκιμάσεις!

Μπορείς να επισκεφτείς και το site: www.montresor.gr, όπου με την εγγραφή σου στο newsletter θα λάβεις 10% έκπτωση, θα ενημερώνεσαι για νέες προσφορές, άρθρα για τα συστατικά και άλλα πολλά.

Τέλος, τα προϊόντα της Mon Tresor βρίσκονται πλέον και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Mon Tresor: Ένας θησαυρός για τη γυναικεία και την ανδρική ομορφιά!

Η Mon Tresor εύχεται Καλές Γιορτές σε όλους, με Υγεία!

Mon Tresor
Ροζάκη Αγγελή 51 - γωνία με Αμαλίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 66083
www.montresor.gr
Facebook: Montresor
Instagram: montresor_greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση