Λαμία: Η κάβα «Wines and Spirits» του Δ. Στεφόπουλου ανανεώθηκε και σας περιμένει!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 07:48 Λαμία: Η κάβα «Wines and Spirits» του Δ. Στεφόπουλου ανανεώθηκε και σας περιμένει!

Όπως κάθε χρόνο, εδώ και πολλές δεκαετίες, έτσι και φέτος, η κάβα μας είναι έτοιμη να σας προσφέρει ποιοτικές και καινοτόμες επιλογές τόσο στη γευστική όσο και στην αισθητική σας απόλαυση.

Στο χώρο του ποτού θα βρείτε μια τεράστια συλλογή αλκοολούχων ποτών και ηδύποτων, τόσο από singular αλλά και premium εκδόσεων.

Και φυσικά για να μην ξεχνάμε την παράδοση,τα αγαπημένα σας λικέρ ποτοποίιας σε περισσότερες από 10 γεύσεις, που φέτος πλαισιώνονται από γεύσεις delicatessen όπως χειροποίητες σοκολάτες σε 20 συνδυασμούς γεύσεων.

Μπορείτε επίσης να βρείτε χειροποίητες μαρμελάδες σε 10 λαχταριστές γεύσεις, ιδανικές για να δημιουργήσετε έναν άκρως γευστικό δίσκο με αλμυρά κεράσματα, όπως τυριά και κριτσίνια... Το καλύτερο συνοδευτικό για το αγαπημένο σας κρασί!

Ξηροί καρποί σε νέες συσκευασίες, 7 διαφορετικές γεύσεις από γλυκά κουταλιού αλλά και μέλι άριστης ποιότητας. Οι πιο όμορφοι συνδυασμοί για ξεχωριστές στιγμές και όχι μόνο...

Μπορείτε να εμπλουτίσετε το γιορτινό σας τραπέζι και με ζυμαρικά άριστης ποιότητας που θα βρείτε στο κατάστημα «Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος».

Όλα αυτά μπορούν να εμπλουτίσουν ένα όμορφο καλάθι δώρου που θα κάνετε στους αγαπημένους σας φίλους.

Αυτές τις γιορτές γεμίζουμε το τραπέζι και την παρέα μας με τα πιο γευστικά και ιδιαίτερα δώρα της χρονιάς με την υπογραφή του «Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος».

Και αν αναρωτιέστε για τις τιμές...Εδώ σίγουρα θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της πόλης και καθημερινά ανανεωμένες προσφορές!

Προμηθευτείτε όλα τα αγαπημένα σας είδη ποτοποιίας και delicatessen από την ανανεωμένη κάβα «Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος»!

«Wines and Spirits - Δ. Στεφόπουλος»
Κάβα - Είδη ποτοποιίας
Όθωνος 9 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231022338

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση