Λαμία: Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο «Green loft» του Αγίου Λουκά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 08:30 Λαμία: Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο «Green loft» του Αγίου Λουκά

Ζωντανή μουσική, απολαυστικό μενού και η απόλυτη θέα της πόλης, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, για ένα ξεχωριστό Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο «Green Loft», στον Άγιο Λουκά!

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν, σας έχουμε την καλύτερη πρόταση...

Το «Green Loft» στον Άγιο Λουκά έχει ετοιμάσει για εσάς μια ξεχωριστή βραδιά, για να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Απολαύστε ένα πλήρες ποιοτικό και εορταστικό μενού, σχεδιασμένο για κάθε ουρανίσκο, με την υπογραφή των σεφ Παναγιώτη Ντινόπουλο, Γιάννη Παπαγιάννη και Φώτη Ευθυμιάδη.

Φτιαγμένο από τις καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες δημιουργικά παντρεμένες μεταξύ τους, μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το μενού περιλαμβάνει έξι πιάτα και ένα μπουκάλι κρασί ανά 4 άτομα.

Δείτε αναλυτικά το Χριστουγεννιάτικο μενού:

Ζωντανή μουσική θα συνοδεύσει το γεύμα σας, με εορταστικές νότες και χαρούμενη διάθεση!

Τη διασκέδασή σας θα αναλάβει η τετραμελής ορχήστρα:

Δημήτρης Καραμέτος στα πλήκτρα, Γιώργος Κωσταντόπουλος στο μπουζούκι, Λάμπρος Παγιούλας και Χριστίνα Τσίουστα στο τραγούδι.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και περάστε μία όμορφη, εορταστική βραδιά στο «Green Loft», παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Σας ευχαριστούμε που μας αγκαλιάσατε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας. Το προσωπικό του «Green Loft» του  Αγίου Λουκά, αυτές τις γιορτινές ημέρες θα είναι δίπλα σας όλη μέρα, κάθε μέρα για καφέ, φαγητό και ποτό.

Τιμή ανά άτομο: 40€
Ώρα προσέλευσης: 22:30

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2231030140 - 6906815068.

«Green Loft»
Άγιος Λουκάς - Λαμία

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2231030140 - 6906815068
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook:
Green Loft

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση