Λαμία: Γιορτές με δώρα και δωροκάρτες από το Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 09:28 Λαμία: Γιορτές με δώρα και δωροκάρτες από το Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ!

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να τους δώσουμε χαρά με μοναδικά δώρα από το κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ!

Γούρια για το 2023, διακοσμητικά, κοσμήματα σε χρυσό και ασήμι, πολύτιμοι λίθοι και ρολόγια σας περιμένουν στοφυσικό μας κατάστημα!

Δείτε ένα μέρος από τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.inspiral.gr

Ευχηθείτε καλή τύχη στους αγαπημένους σας με ένα γούρι! Δείτε τα εδώ: https://www.inspiral.gr/b/Save-The-Year-23-10

Αν πάλι δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή δεν προλαβαίνετε να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο, χαρίστε του μία δωροκάρτα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η δωροκάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί σε onlineαγορές αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα με την επίδειξη του κωδικού της κάρτας! Δείτε λεπτομέρειες εδώ: https://www.inspiral.gr/gift_cards

Σ’ εμάς επίσης θα βρείτε επίσης αποκλειστικά το γούρι που φιλοτεχνήσαμε για τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον άνθρωπο».

Πρωταγωνιστής στο φετινό μας γούρι είναι το χρώμα! Το βαθύ κόκκινο της αγάπης, το γαλάζιο της αρμονίας, το πράσινο της κοινωνικής προσφοράς, το μωβ του οραματισμού, το πορτοκαλί της αισιοδοξίας όλα αρμονικά δεμένα  σε έναν πολύχρωμο καμβά.
Δώστε λοιπόν χρώμα στη ζωή σας και βάλτε χρώμα στη ζωή των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη στηρίζοντας το έργο του συλλόγου!

Στο σχέδιό μας μπορούμε και φέτος να διακρίνουμε το λογότυπο του συλλόγου καθώς και το 23 για να είναι καλότυχη η νέα χρονιά.Τα γούρια μας είναι φτιαγμένα από καθαρό ασήμι ή ορείχαλκο σε τιμές από €19 μέχρι €29.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες εκδοχές εδώ: https://www.inspiral.gr/b/Γούρι-αγάπης-13

Ευχή μας η αγάπη, η ελπίδα και η πίστη να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας το 2023.

 Καλές γιορτές!!!

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216
Facebook: Κροντηρά
Instagram: Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ
Site: www.krontira.gr
Eshop: www.inspiral.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση