Λαμία: Ο Εμπορικός Σύλλογος έκοψε την πίτα του - Επίτιμος Πρόεδρος ο Γιάν. Βλαχογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 08:16 Λαμία: Ο Εμπορικός Σύλλογος έκοψε την πίτα του - Επίτιμος Πρόεδρος ο Γιάν. Βλαχογιάννης

Μεγάλες παρέες, συγκινήσεις και αισιοδοξία για το μέλλον του εμπορίου, περιλάμβανε η όμορφη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας στο κατάμεστο Blind Pig το βράδυ του Σαββάτου (4/2).

Στο κάλεσμα του ΔΣ του ΕΣΛ ανταποκρίθηκαν πολλοί έμποροι, αλλά και επίσημοι, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και φορείς.

Ο Πρόεδρος Ηλίας Κεφαλάς και το υπόλοιπο ΔΣ υποδέχτηκε και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, τον Γενικό Γραμματέα Νίκο Μπόνη και τον Νομικό Σύμβουλο Αντώνη Μέγγουλη.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, ο οποίος αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση και παρέμεινε για αρκετή ώρα, παρακολουθώντας τις ομιλίες και τις βραβεύσεις.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η ανακήρυξη του μακροβιότερου Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, Γιάννη Βλαχογιάννη σε Επίτιμο Πρόεδρο.

Την πλακέτα παρέδωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Δαμακόπουλος με την Ταμία Βαγγελίτσα Λιάπη.

Τιμήθηκε επίσης το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, πλακέτα που παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αρβανίτης από τον Β’ Αντιπρόεδρο του ΕΣΛ Αθανάσιο Καρκάνη.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, οι Βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς, Ελένη Μακρή - Θεοδώρου και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας. Ηλεκτρονικά τους χαιρετισμούς τους λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους εκτός Λαμίας, έστειλαν ο Λαμιώτης Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών και Εμπόρων, Λευτέρης Μπράζας και Δημήτρης Σαμαράς, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της ΠΕΛ Λεωνίδας Κωστόπουλος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Λαμιέων, καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΛ Βαγγέλης Δαμακόπουλος παρουσίασε και το νέο site του Συλλόγου που αισιοδοξούν να γίνει ένα μέσο προβολής και υποστήριξης για τα μέλη του.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση