Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η λύση για το σώμα που θες είναι δίπλα σου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 08:12 Λαμία: Η λύση για το σώμα που θες είναι δίπλα σου!

Στο La Mia Estetica έχουν όλους τους τρόπους για να σας προσφέρουν το καλύτερο σώμα που είχατε ποτέ.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η καλή διατροφή καθώς και η συχνή άσκηση μας προσφέρουν ένα υγιές και όμορφο σώμα.

Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που το τοπικό λίπος, η κυτταρίτιδα καθώς και η χαλάρωση του δέρματος κάνουν την εμφάνισή τους;

 Η λύση σε αυτό είναι οι θεραπείες σώματος με προηγμένες τεχνολογίες οι οποίες, επηρεάζουν το λιπώδη ιστό καθώς και το ίδιο το δέρμα με θετικά αποτελέσματα.

Στο La Μia Εstetica έχουν όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες διότι διαθέτουν το Bodyshape, ένα μηχάνημα ειδικά σχεδιασμένο για το σώμα.

  • Η μέθοδος του Bodyshape-RF δίνει λύση στην επιδερμική χαλάρωση, κατά την εφαρμογή του RF διεγείρονται οι ινοβλάστες στο χόριο και έτσι προκαλούμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βασικά και δομικά στοιχεία του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται σε διάστημα 2-3 μηνών πιο λείο, νεανικό και σφριγηλό.
  • Η μέθοδος του Bodyshape-cavitation δίνει λύση στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος και στην κυτταρίτιδα. Είναι υπέρηχοι υψηλής συχνότητας οι οποίοι μέσω του φυσικού φαινομένου της "σπηλαίωσης" των λιποκυττάρων ρευστοποιούν το λίπος και στη συνέχεια αυτό αποβάλλεται φυσιολογικά από τον οργανισμό.

Η θεραπεία έχει διάρκεια 20 λεπτά και είναι ανώδυνη, επαναλαμβάνεται 1 φορά / εβδομάδα και συνολικά οι συνεδρίες είναι 8 εως 10.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για πακέτα άνω των 10 συνεδριών, -50% έκπτωση!

Tο La Mia Estetica βρίσκεται στον οδό Λεωνίδου 6 και εκεί θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην αποτρίχωση, στην αισθητική προσώπου και σώματος με εμπειρία 12 ετών.

Σε έναν ευχάριστο χώρο, με επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, η κλασσική αισθητική συναντά μηχανήματα νέας τεχνολογίας!

Αν ακόμα ψάχνεις λύσεις για ένα σώμα όμορφο και για ένα πρόσωπο υγιές, το La Mia Estetica είναι εδώ για εσένα!

La Mia Estetica
Ινστιτούτο Αισθητικής & Laser
Λεωνίδου 6, Λαμία
Μέγαρο Θεοδοσίου / 5ος όροφος
Τηλέφωνο: 2231020130
Facebook: La Mia Estetica
Instagram: La Mia Estetica
Site: lamiaestetica.gr