Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Μόλις μάθαμε τα NEA δώρα του LamiaDelivery και πάθαμε ΣΟΚ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 08:38 Λαμία: Μόλις μάθαμε τα NEA δώρα του LamiaDelivery και πάθαμε ΣΟΚ!

Πριν από λίγο μάθαμε τα όμορφα νέα! Το LamiaDelivery ανακοίνωσε την είδηση για την επανέναρξη του διαγωνισμού «Μπαλάκι» με ένα δώρα έκπληξη που σίγουρα θα μας φτιάξουν τη διάθεση!

Εμείς διαβάσαμε την ανακοίνωση και γεμίσαμε με ενθουσιασμό!

Τα παιδιά που τρέχουν το project κάνουν πραγματικά μια όμορφη προσπάθεια που αξίζει την στήριξη όλων μας! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι έχουν καταφέρει να κάνουν τη Λαμία, μία από τις ελάχιστες πόλεις της χώρας, με δική τους πλατφόρμα delivery!

Ακολουθεί η ανακοίνωση για τα ολοκαίνουρια δώρα (Ταξίδι & iPhone 14) που σίγουρα θα προσφέρουν «προοπτική» και χαρά σε όλους εμάς που παραγγέλνουμε από το APP!

 

Αγαπητά «ντελιβερόπουλα»,
είπαμε να γράψουμε μια μικρή ανακοινωση για το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες στο @lamia_delivery

Είναι αλήθεια!
To μπαλάκι επιστρέφει με δωράρες, iPhone 14 και καλοκαιρινές διακοπές σε άπαιχτο προορισμό έκπληξη (θα τον μάθετε σύντομα!)

Πρώτα όμως... θέλουμε να σας εξηγήσουμε το σκεπτικό και να σας λύσουμε τυχόν απορίες μιας και δεχτήκαμε αρκετά μηνύματα.

Παρακαλώ πολύ διαβάστε μέχρι τέλους και βοηθήστε μας, «διαμοιράζοντας» την είδηση

Το μπαλάκι είναι ο τρόπος μας, για να σας πούμε ευχαριστώ για την στήριξη σας στο APP!

Με αγάπη και μεράκι, έχουμε στήνουμε κάτι πραγματικά όμορφο στη Λαμία. Μια λειτουργική και ενημερωμένη εφαρμογή που σε συνδέει με τα καλύτερα φαγάδικα & καφέ της πόλης!

Η εφαρμογή είναι απλά... η κορυφή του παγόβουνου! Γιατί από κάτω κρύβεται μια καθημερινή προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συντονίζονται με υπομονη, «βρέξει χιονίσει», για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι στη Λαμία καταφέραμε να γίνουμε απο τις ελάχιστες πόλεις της χώρας, με δική τους πλατφόρμα delivery!

Έχετε γίνει μέρος της προσπάθειας... και αυτό μας κάνει χαρούμενους! Όμως επειδή η χαρά είναι κάτι που όλοι χρειαζόμαστε σε αυτούς τους περίεργους καιρούς που διανύουμε... είπαμε να επαναφέρουμε το μπαλάκι με δώρα ειδικα επιλεγμένα για να προσφέρουν «προοπτική»!

Καλός ο καφές, καλό το πιτόγυρο... αλλά τι καλύτερο από την προοπτική ενός ταξιδιού ή ενός κινητού τελευταίας τεχνολογίας; Για αυτό και είπαμε, με την έλευση της άνοιξης, να ξεκινήσουμε το μπαλάκι με σκοπό «να έχουμε να περιμένουμε» κάτι όμορφο για το καλοκαίρι!

Το μπαλάκι λοιπόν έρχεται και για αυτό έχουμε στήσει μια όμορφη διαφημιστική καμπάνια η οποία θα ξεκινήσει να τρέχει σύντομα... με βασικό σλόγκαν «ας ψωνιστούμε»!

Ίσως σας ακουστεί κάπως υπερβολικό αλλά σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε. Θα σας φτιάξει η διάθεση! Άλλωστε σχετίζεται και με τον προορισμό, ο οποίος δίνεται γία όλα τα είδη διακοπών!

Όπου να ναι βγαίνουμε live! Μέχρι τότε, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας. Θα μας έκανε πολύ χαρούμενους αν μας βοηθούσατε στη διάδοση του μηνύματος.

«Έρχεται μπαλάκι, με δωράρες»!

--------------------

Μπορείς και εσύ να κατεβάσεις το LamiaDelivery (Λήψη APP εδώ), η να ακολουθήσεις τα παιδιά στα social (Instagram εδώ) ώστε να βλέπεις άμεσα τι σκαρώνουν κάθε εβδομάδα!