Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Επωφεληθείτε άμεσα από την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 08:00 Λαμία: Επωφεληθείτε άμεσα από την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας!

Αν είστε δικαιούχος του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» είναι η καταλληλότερη εποχή να αλλάξετε τα παλιά αλουμίνια του σπιτιού σας.

Μην ξεχνάμε πως η σωστή επιλογή κουφωμάτων έχει ως αποτέλεσμα τόσο την εξοικονόμηση ενέργειας, όσο και την ορθή διαχείριση των χρημάτων του οικογενειακού προγραμματισμού.

Η εταιρεία GK Aluplus βρίσκεται στην οδό Στυλίδος 38, στη Λαμία και με την εμπειρία της μπορεί να σας προσφέρει προηγμένες λύσεις για πόρτες και παράθυρα αλουμινίου.

Τα προϊόντα αλουμινίου έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορούν είτε να επαναχρησιμοποιηθούν, είτε να ανακυκλωθούν, χωρίς απώλεια των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους.

Οι πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου προσφέρουν εγγυημένα στο χώρο σας:

  • Ασφάλεια. 
  • Σχεδιαστική ευελιξία. Μπορούν να δημιουργηθούν σε διάφορα σχέδια και να  υποστούν επιφανειακές επεξεργασίες για ιδιαίτερες διακοσμητικές απαιτήσεις.
  • Μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Το αλουμίνιο δεν επηρεάζεται από κλιματικές συνθήκες και ηλιακή ακτινοβολία.

Τα κουφώματα αλουμινίου διαθέτουν ιδιαίτερη αισθητική, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία GK Aluplus και προσαρμόστε μαζί το έργο που ταιριάζει στον προσωπικό σας χώρο, αφού το αλουμίνιο είναι ιδιαίτερα ευέλικτο υλικό.

Η GK Aluplus με πολυετή παρουσία στο χώρο των κατασκευών και συμμετοχή σε μεγάλα έργα σε πολλές χώρες του κόσμου μπορεί να σας εγγυηθεί το υψηλό αποτέλεσμα που επιθυμείτε είτε πρόκειται για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση.

Στη GK Aluplus αναλαμβάνουν:

- Κατασκευές Αλουμινίου
- Συστήματα Αλουμινίου
- Κουφώματα Αλυμινίου
- Ανακαίνιση Κουφωμάτων για ένα ασφαλές και μονωμένο σπίτι
- Κάγκελα Αλουμινίου
- Χωρίσματα Αλουμινίου
- Πόρτες & Μπαλκονόπορτες Αλουμινίου για κάθε ανάγκη
- Γυάλινα Χωρίσματα 

GK Aluplus
Στυλίδος 38
, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231308783, 6983173060, 6934569355
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: 
GK Aluplus