Εσύ μπορείς να αποδράσεις;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2016 09:15 Εσύ μπορείς να αποδράσεις;

Ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης τώρα και στην πόλη μας!

- Τι είναι τα Escape Room (Δωμάτια διαφυγής).

Τα Escape Room είναι παιχνίδια περιπέτειας στα οποία ένας αριθμός παιχτών (συνήθως 2 έως 5) ξεκινάνε κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο. Το παιχνίδι απαιτεί συνεργασία, ευρηματικότητα, φαντασία και ψυχραιμία προκειμένου οι παίχτες  να βρουν τα στοιχεία και να  λύσουν  τους γρίφους με τελικό σκοπό να  διαλευκάνουν την υπόθεση και να δραπετεύσουν από το δωμάτιο εντός κάποιου συγκεκριμένου χρόνου.  

Στη Λαμία αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 δωμάτια απόδρασης.

Το ένα μας μεταφέρει στο γραφείο του Sherlock Holmes όπου οι παίχτες ως ερευνητές ξεκινάνε με σκοπό να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση του Sherlock.

Το δεύτερο είναι το δωμάτιο ενός τρελού αρχαιολόγου όπου οι παίχτες προσπαθούν να ανακτήσουν τα κομμάτια ενός αρχαίου χάρτη.

Φτιάξτε την ομάδα σας, επιλέξτε το δωμάτιο που θέλετε να παίξετε και ελάτε να αποδράσετε!!!

Δείτε το βίντεο:

Lamia Escape Room
Διάκου 3 – Λαμία
τηλ: 6983606165

facebook: Lamia Escape Room

Δες περισσότερα: facebook: Lamia Escape Room

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση